Kuumaa kamaa

7/26/2014Sanokaa hep, jos teilläkin on hiki! Tähän asti koti on ollut ihan siedettävä, mutta viime yönä tapahtui jotakin, varmaan se trooppinen yö. Tuntui, kuin olisi nukkunut saunassa.Mutta arvatkaapa mitä, vaikka se ehkä hieman haittaa unta, aion silti olla onnellinen lämmöstä. Päivät kuluvat rannalla ja heiluessa ympäri ämpäri kuumaa kaupunkia lomailevien ystävien kanssa, lapset nauravat ja valvovat ehkä vähän myöhempään kuin tavallisesti. Ensi yöksi otan viereeni märän pyhkeen tai teen kuten naapurin mies ja käyn yön aikana kaksi kertaa suihkussa. Oho, tulipa taas kesähehkutusta, vaikka kuvissa näkyy jotain ihan muuta.

ps. Pellavalakanat helpottavat kuumuutta.


/


It´s getting tropical here and even though it´s sometimes hard to sleep I won´t complain. The upcoming night I will be sleeping happily with a wet towel or just go to shower two times like our neighbor did last night.


The bed and the plywood boxes / DIY
Muuto Leaf lamps / Finnish Design Shop
Painting / Hanna Perälä


8 kommenttia:

 1. Ihanan levollinen makuuhuone teillä! Tuo maalaus on myös ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun on kaksi vipeltäjää, on levollisuus pakko luoda jotain muuta kautta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tuo taulu on kyllä oma lempparini myös, voisin katsella sitä loputtomasti.

   Poista
 3. Lempeää ja pehmoista, kaunista...
  Yksinkertaisen ihailtavaa silmälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ihanasti sanottu, kiitos! Lempeitä ja ei niin hikisiä kesäöitä sinne!

   Poista
 4. Kaunista! :) Hahah joo viime yö oli ihan hullu, piti keskellä yötä mennä kastelemaan peitto kylmällä vedellä. Ei tuo pellava oikein itsessään viilentänyt tarpeeksi.. Olispa ilmastointi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ihana! Joo, vaikka rakastan lämpöä, niin on ollut suht hikinen meno. Joo, ei pelkkä pellava auta, ei :) SItä ennen oli vaan puuvillaa, niin siihen verrattuna helpotti. Paras on kyllä ehdottomasti tuo vesihanan alla käyttö. Ensi yönä ehkä vähän parempi, ainakin nyt tuntuu siltä.Kauniita unia sinne!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger