Herätys!

8/02/2014Itselleni ainakin. Mitä ihmettä, on elokuu, pienin täyttää viikon päästä yksi, isompi tässä kuussa neljä ja siinä välissä minä vielä vähän enemmän. Vuosi on kadonnut johonkin, ja vaikka lämpöä riittää, ilmassa tuoksuu jo sellainen ihan hieman viilenevä ja raikas syksy. Ainakaan tänään ei ole ollut hiki ihan koko ajan, vaikka puolet päivästä on vietetty töissä.

Edessä siintävät myös ensimmäiset "kaverisynttärit, uuden kielikylpypäiväkodin aloitus, aika paljon töitä, isälle ehkä uudempia sellaisia, ja ihan muutenkin kaikki tuntuu erilaiselta ja jännältä. Sitä paitsi tykkään ihan jostain kummista väreistä kuten poltettu oranssi ja terrakotta, nude, jopa beige, huh huh.

Päällimmäisenä blogiasioista pinnalla taas on se, että en ole tainnut tehdä yhtään postausta meidän rakkaasta "puutarhasta", miksiköhän? Totuuden nimeen on sanottava, että joko aurinko on polttanut niin paljon, ettei kuvaaminen ole onnistunut ja koko kesäkuun satoi. Muu aika ollaankin oltu reissussa. Nyt on mansikkasadosta kuitenkin saatu yli 30 yksilöä ja salaatia ei ole ostettu kuukauteen. Kohta valmistuvat avomaankurkut ja salkopavut. Oho, sanon minä. Yllättävän hyvin tällaisilta amtööreilta.

Pakko vielä sanoa tähän loppuun, että tuleva Habitare on jo aika vahvasti mielessä ja suunnitelmissa. Jotain uutta ja hienoa on tulossa, ja sitä aletaan tekemään ensi viikolla.


/

It´s 2nd of august and I´m already super exited of all the things that are happening this fall. Lots of work, new daycare to the older one and the harvest of our mini mini garden, oh my. Also surprising myself with all those colors I´m getting to like more and more. Life is a journey, I guess.

4 kommenttia:

 1. Oi vau ja nam. Sadonkorjuu on mukavaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä parhainta. Tuntuu jotenkin haikealta ajatella, että kesä loppuu pian, mutta joka vuodenajassa on jotain hyvää. Syksy on oikeastaan aivan ihanaa aikaa. Varsinkin ne pimenevät vielä lämpimät illat, ah!

   Poista
 2. Voi mitkä salaatit!!
  On se omasta maasta mukava poimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatit kyllä viihtyivät meidän pihalla! Samaa ei voi sanoa ihan kaikesta muusta, mitä kamera ei näyttänyt :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger