Harja ja kihveli

8/14/2014

Haaveilin tuossa hetki sitten rikkaimurista niin paljon, että jouduin jo tekemään jonkinlaista itsetutkiskelua. En ole koskaan aiemmin ymmärtänyt rikkaimureita, mutta nyt on näköjään taas yksi vahva periaate murrettu. Selvennettäköön, että tuo aika ennen rikkaimureita oli myös aika ennen lapsia ja sormiruokailua. Kuulostaako tutulta? Viime viikon kuvauksissa koin kuitenkin ahaa-elämyksen hipelöidessäni harjaa ja kihveliä. Ei ollut tullut mieleenkään, että tuon kyseenalaisen ja ruman sähkölaitteen voisi korvata old skool -tekniikalla. Nuo ovat vielä niin nätit, että lattian putsaaminen viisi kertaa päivässä tuntuu itse asiassa aika kivalta, ainakin vielä. Ainoa asia, mikä tekee homman hieman vaikeaksi on apulainen, joka ei halua luopua harjasta.

ps. Ahdistaako ketään muuta uutiset ja se mitä tapahtuu maailmalla? Metaanikaasut, kasvihuoneilmiö, kylmä sota, sota, lista  on loputon. Voi kun nuo ongelmat voisi lakaista roskiin samalla tavalla kuin nuo ruoan tähteet tuolta meidän keittiöstä.

Normann Copenhagen cleanin set / Finnish Design Shop


/


My new cleaning set will keep the floor clean, if the little helper just let´s me use the brush. I just hope that solving all the problems in the world would be as easy as this.4 kommenttia:

 1. Tulee mieleen, että minä ite... Kauniit on kyllä harjavehkeet.
  Kyllä niillä kelpaa kumarrella ;)

  VastaaPoista
 2. Googletin seinä ruukkuja ja löysin blogisi :) rakastuin välittömästi <3 Normaalisti keskityn yleensä vain vaatteiden shoppailemiseen, mutta nyt minuun on purrut sisustus kärpänen :) täältä sain paljon hyviä odeoita.

  Oon myös rakastunut puisiin siivousvälineisiin ja ostin juuri kauniin puisen tiskiharjan, pölyhuiskan ja muutaman pienen puisen siivous välineen. Tarkoitus olisi hankkia myös rikkalapio ja harja. En vain osaa päättää ostanko varrella vai ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho olenkin kirjautunut mieheni osoitteella.
   www.kaika.fi

   Poista
  2. Hei, aivan ihana viesti, voi kiitos! Ja ehkä vielä hauskempi juuri tuolla miehesi osoitteella :)

   Jos on tilaa, niin varsi on varmasti kätevä, minä kun tykkään piilotella kaikkea silti kaappeihin tai johonkin soppeen, niin varreton on siinä mielessä varsin kätevä. Hyviä siivoushetkiä :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger