Keittiön Lundia

8/17/2014

Lupailin heinäkuun alkupuolella, että tekisin pian postauksen uudesta Lundian hyllystä. Aika kauan kesti tuon minun "pian", sillä sen yhden silloin vielä puuttuneen laatikon laittamiseen meni yllättävän kauan. Tällä kertaa se on ihan hyvä asia, sillä se tarkoittaa sitä, että lomailu ja laiskottelu onnistuivat toivotulla tavalla.

Kuvia katsoessa huomaa, että täällä ovat riehuneet jotkut muutoksen tuulet. Niitähän minä toivoinkin tuossa keväällä. Aina näköjään kannattaa puhua ääneen toiveista tai haaveista, melkein vahingossa ovat sekä pöytä, hylly ja senkki vaihtuneet. Kesä on mennyt jossakin horroksessa, mutta nyt syksyn tullen alkaa sama muutoshulluus iskeä. Tämä näkymä ei tule hetkeen muuttumaan, mutta ainakin yläkerran makuuhuone odottaa laittajaansa. Keittiön vanha senkki on nyt viety sinne, ja se ja muutama taulu hakevat ainakin vielä paikkaansa. Niistä sitten myöhemmin. Katsotaan kauanko tämä "myöhemmin" tällä kertaa kestää. Ihanaa viikkoa rakkaat!

Shelf  /  Lundia
Muuto 70/70 table  /  Finnish Design Shop
Wooden boxes  /  Granit
Grow greenhouse by Design House Stockholm  /  Finnish Design Shop 
Muuto Outside In flower pots  /  Finnish Design Shop/

Our kitchen / dining room looks a bit different than in the spring when I was only dreaming about some changes. Luckily some dreams comes true and now I just love the view with the new shelf from an old Finnish brand called Lundia.

12 kommenttia:

 1. Yllättävän kivalta näyttää Lundia. Hyvää uudistumista Lundialta! Minun huomion kiinnitti erityisesti nuo (vaneriset?) puulaatikot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, se oli jossain vaiheessa teini-iän jälkeen ihan inhokkien listalla, kun sitä löytyi niin paljon vanhempieni kodista. Kummasti se mieli muuttuu, tai sitten sitä tietämättään alkaa toistaa omia vanhempiaan, apua...
   Ja vaneria ovat :)

   Poista
 2. Näyttää tosi hyvältä! Hauska muotokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, se on mun mielestä noiden Lundioiden paras puoli. Kaikkea voi yhdistellä toisiinsa ja tuottaa millaisia luomuksia ikinä haluaa. Tuotakin on vielä mahdollisuus muuttaa eri näköiseksi, jos haluaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä tuota on kiva katsella silloin, kun muualla on täysi kaaos :)

   Poista
 4. Nätti hylly! Ja keittiö muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään, vaikka vielä hetki sitten en olisi uskonut Lundiaa hankkivani. Onneksi mieltä saa muuttaa :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger