Sisustusbloggaajien kirpputori vol. 2 / kaikki kiertoon

8/22/2014

Täällä puuhataan seuraavaa kirppistapahtumaa. Sisustusbloggaajien kirpputori ja myyjäiset järjestetään tällä kertaa Pasilan vanhoilla veturitalleilla. Tilaa on aika paljon enemmän kuin keväällä eikä sijainti voisi olla juuri parempi, sillä samaan aikaan vieressä on meneillään Habitare-messut ja koko kaupungissa Design Week. Julkisilla pääsee helposti paikalle, mutta pihalla on myös jonkun verran parkkitilaa, ainakin paremmin kuin keskustassa.

Kotona on kova karsiminen menossa. Joka tavaraa ja vaatetta tarkataan "sillä silmällä" ja kellarin möyhennys on taas alkanut. Ajattelin laittaa tänne blogiin jo myyntiin ihan muutaman sellaisen tuotteen, mitä olisi ehkä hankala raahata ja myydä kirpputorilla. Meillä kun ei siellä käy kuin käteinen ja itse olen ainakin huono nostamaan rahaa mukaan vain varmuudeksi, jos jotain sattuisikin löytymään.

Jos tekee mieli uutta valaisinta tai Stringin pocket-hyllyä, niin laittakaa sähköpostia. Pienemmät sisustustavarat, vaatteet ja Tapit löytää sitten Veturitalleilta. Tervetuloa!
Le Klint 101 B
MYYTY


String pocket, pähkinäpuu / valkoinen 
(Vain toinen siis myynnissä. Tässä kuvassa nuo hyllylevyt on sekoitettu, mutta tähän pakettiin kuuluu kaksi valkoista kannatinta ja kolme pähkinäpusta levyä)
MYYTYArtek A 338, Bilberry
(Nämä ovat olleet meillä yövaloina, joten johtoihin on liitetty katkaisijat ja päivvä on tavalliset pistotulpat. Pidä näin tai vaihda kattoon sopiviksi)
MYYTY


Yhteydet sähköpostilla anna.pirkola@gmail.com 

pus pus/


We are having another flea market with interior bloggers. Welcome!

2 kommenttia:

  1. Kuolasin noita Bilberryjä tosi pitkään. Onneksi joku muu osti, pääsin tästä pähkäilystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sut pelasti ihana hääpari. Ostivat valaisimet itselleen häälahjaksi, hyvään kotiin menivät <3

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger