Hay ja biologia ne yhteen soppii

7/13/2014


 


Tässä on jotakin eläimellistä, seepraa tai lepardia, mutta sitten ei kuitenkaan. Minun heikkokohtani ovat eläinkuosit ja kun siihen lisätään vielä jotain omaleimaista, tai sellaista "näytän joltakin, mutta olenkin ihan jotain muuta" -tyyppistä, niin tätä tyttöä viedään.

Tämän tyynyn suunnittelija, Nathalie Du Pasquier, on virologin tytär. Kun tässä valossa katsoo tyynyä tarkemmin, ovat nuo rinkulat ihan kuin tumia ja tuo musta verkosto taas jotain solurakennelmaa. Hayn uudesta tyynysarjasta tämä on värittömin, muiden värityksessä näkyy selvemmin suunnittelijan Afrkassa vietetty vuosi. Tyyny on muuten kirjailtu eikä painettu, huh huh. On se ihan eri päästä hipelöimään tuota kuviota kuin vain katsoa sitä painettuna. Tykkään.


Hayn kirjailtu tyyyny, Grey Matter /  Finnish Design Shop

/

Nathalie Du Pasquier designed a cushion cover collection for Hay and now one of them is lying on my couch, yippee! Her inspiration for the textiles came from her virologist father and a year spent in Africa. If you look at it that way, you can see quite a lot biology in there with all those cells and nucleus.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger