Kylässä Finnish Design Shopissa

7/07/2014
Olipahan reissu! Pääsimme ihailemaan kesäistä Turkua ja kurkistamaan pääkallopaikan kulissien taakse puhumattakaan siitä, että saimme viettää ihanan päivän ihan vain aikuisten kesken. Miten hyvää se voikaan välillä tehdä.

Aika usein sitä on tullut mietittyä verkkokaupan toimintaa ja sitä, että miten ne paketit sieltä lähtevät matkaan. Kyllä vaan, siellä on ihan oikeita ihmisiä pakkaamassa erilaisia esineitä paketteihin sitä mukaa, kun tilaukset tulevat sisään. Siellä sitä vaelleltiin hyllyjen välissä silmät ymmyrkäisinä ja ihmeteltiin, miten paljon designia voi varastosta löytyäkään. Sitä on itse asiassa sen verran paljon, että uusi varasto, sellainen jalkapallostadionin kokoinen, on jo vuokrattu.

Mahtavat houstimme veivät meidät vielä päivän päätteksi illalliselle Ludu-ravintolaan. Kaunis sisustus ja todella hyvä ruoka, mitä muuta voi toivoa. Oli se samppanjakin kyllä todella hyvää, seurasta puhumattakaan. Melkein liian hyvää ollakseen totta. Onneksi ensi vuoden retki on jo suunnitteilla, tällä kertaa kaksipäiväisenä.
2 kommenttia:

  1. Varmasti oli mielenkiintoinen reissu. Ja ihania juttuja kuvissa... Voisin ottaa monta, monta ja monta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella mielenkiintoinen ja hieno reissu. Sieltä kyllä jäi moni asia kaivelemaan, voi huhheli huh. Melkein kaiken voisin kotiuttaa, jos vaikka lottovoitto tulisi :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger