Leivotaanko?

7/18/2014

 


- Voi äiti, eikö olisi ihanaa leipoa? Ehkä muffinsseja, sellaisia joihin tulisi vehnäjauhoja, joitain muita jauhoja, mustikoita, sokeria, kananmunia ja mustapippuria. Ja päälle vaaleaa kiemuraa ja paljon strösseliä. Isäkin tykkäisi varmasti, tehdäänkö?

Mustapippuria ei laitettu, mutta muuten mentiin melkein tuon ohjeen mukaan. Katosivat parempiin suihin aika äkkiä, isä varsinkin tykkäsi. Kohta noita varmaan tehdään sitten tuoreista mustikoista, nam.


She loves to bake, especially cupcakes because of the decorations and that´s more than fine to me. Hopefully we can have fresh blueberries soon. 

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja leivontakuvia ja vau mitä kesäherkkuja! Mitä tuo päälläoleva 'vaalea kiemura' on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vaalea kiemura" on tuorejuustoa, rasvaa, tomusokeria ja vaniljasokeria, tuollainen hyvin terveellinen ja kevyt koostumus :)

   Muistaakseni 200 g tuorejuustoa, 100 g voita ja 5 dl tomusokeria, 8 tl vaniljasokeria sekaisin sähkövatkaimella ja sitten vain pursotetaan.

   Poista
  2. =) Ihana. Mustaapippuria juuri... =)

   Ja ei varmasti haitannut vaikkei ollut tämän kesä mustikoita!!

   Poista
  3. Kuulen aika usein erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita, joissa on "mausteena" kaikenlaista. Pitäisiköhän joskus toteuttaa joku sellainen ihan oikeasti :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger