Matkalla

7/14/2014Terkkuja mummolasta. Purimme matkalaukut, pakkasimme ne uudestaan ja lähdimme puksuttamaan junalla kohti Hämeenlinnaa. Selasin juuri Tukholman matkakuvia, joita on todella vähän. Otin kameran mukaan ja ajattelin, että kerrankin otan paljon kuvia, toisin kävi. Ehkä sekin kertoo jotain, nyt on ainakin eletty hetkessä, heh.

Tukholma meni aika perinteisellä kaavalla, mutta juuri hyvä näin. Ensimmäisen päivän kiertelimme keskustassa ja toisen Söderillä pääpainona kahvilat, kaupat ja ravintolat. Mietimme Junibackenillekin menoa, mutta kun kuulimme paikan olevan ihan tukossa, päätimme jättää sen seuraavaan kertaan. Esikoinen oli niin tyytväinen laivan riennoista, että kulki tyytyväisenä kaupoissa ja pienempi taas nautti, kun oli katseltavaa. Kuulostaa aika harmooniselta, voin kertoa, että ei se sitä koko ajan todellakaan ollut, mutta nyt pölyn laskeuduttua ja hieman huonomuistisena tuntuu, että meillä oli kyllä mahtava matka ja lapset käyttäytyivät kuin pienet enkelit. Jos olisin itsekäs, vaihtuisi laivamatka lentokoneeseen, mutta lapselle tuo on sitä parasta hupia. Ja kyllä siitä itsekin saa nyt enemmän irti kuin koskaan ennen, kun katsoo tippa linssissä toisen onnea. Disco, tatuointi, tanssikoulu, pallomeri ja pomppulinna saavat ihmeitä aikaan ja kaiken kruunaa Ville Vikingin halaus.


/

We had a lovely family trip to Stockholm. I really like the city and my daughter loves the boat trip, match made in heaven.


2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger