Mum's Mum's

7/02/2014
Tein kohtalokkaan virheen, ja koitin kuvauslainassa ollutta Mum'sin mattoa meille lattialle. Kyllä vaan, se näytti erittäin hyvältä. Matto lähtee nyt kuitenkin palautukseen, sillä täällä ollaan säästökuurilla. Kaivelemaan se tosin jäi ja pahasti. Meidän olohuoneen matto on sitä paitsi ihan liian pieni ja se olisi villaakin ja Saanan ja Ollin suunnittelema ja kun tämän maton ostaisi, tietäisi myös kuka sen on kutonut eikä tarvitsisi kokea huonoa omaatuntoa sen alkuperästä. Aika painavia syitä, eikö vain?

Maanantaina oli sitä paitsi viimeinen työpäivä, jee! Nyt täällä mietitään kuumeisesti jonnekin pienelle matkalle lähtöä. Ensimmäinen sellainen on onneksi tiedossa jo huomenna, kun lähdetään Varpusen kanssa junamatkalle ja vielä ihan kahdestaan. Oma aika ja loma, täältä tullaan!


/

I used this Mum's carpet for one photoshoot few days ago and now tried it at home. Stupid me, now it is even harder to send it back.

Luckily we have a tiny trip in head of us tomorrow with Varpunen, can't wait!

10 kommenttia:

 1. oi voi, samaa mattoa oon niin kuolaillut!! Säästökuuri tosin täälläkin menossa, joten ihanaa kun saan edes ihailla näissä kuvissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintään yhtä ihana livenä kuin kuvissa, hitsin säästökuurit :)

   Poista
 2. Onko sulla Instagram-tili? Katselisin niin mielelläni näitä ihania kuvia myös sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kauniista sanoista ja muistutuksesta! Mun on pitänyt jo pitkään laittaa linkki instagramiin ja nyt vihdoin sain sen sitten tehtyä. Täältä löytyy :)
   http://instagram.com/annapirkola

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja tuo matto, olisin pitänyt sen niin mielelläni!!!

   Poista
 4. The carpet is beautiful but the green leather couch is a-ma-zing!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! It´s an old one from late 60´s. When we bought it few years ago i was a bit unsure about the color, but nowadays i just love it.

   Poista
 5. I have been in love with this rug for quite a long time. But your post was the "last drop": I am ordering one for our living room, already talked to lovely Outi to get a special size. Oh Anna...what have you done to me! : ) : )

  Elena x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Elena, I`m so sorry.....not! :) Congratulations! That rug is so beautiful, happy to hear, that my post was the "last drop", heh. Now I´m waiting to see the post about yours, let´s see whats gonna happen to my rug fever after that. It might be contagious :)

   xx

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger