Viikonlopun villitys

3/31/2014


  
 


Ihana viikonloppu takana. Tarkoitus oli silittää ja siivota ja katsoa valmiiksi kaikki myytävä ensi viikonlopun kirppistä varten, mutta aika laiskotteluksi meni. Eikä haittaa yhtään, kerrankin näin.

Silitetystä kasasta saan kiittää mummoa, muuten meininki oli kuten kuvista näkyy. Isompi kaivoi jostain tarpeeksi ison kassin, meni sisään ja halusi, että häntä kannetaan. Pienempi taas on yhtäkkiä täysin vahdattava, yrittää nousta joka paikkaan ja välillä onnistuukin, mutta ei pysy missään. Me juostaan peräsä, mutta kyllä pikku pää alkaa jo olla aika kuhmuilla, raasu.

Sunnuntaina lähdin ystävien kanssa Kattilahallin kirpputorille. Jonoa oli kuin stadionkeikalle, ja olimme jo luovuttamassa ennen kuin ovet edes aukesivat, mutta ihme kyllä pääsimme melkein heti sisään. Ostin lapselle tuon kevättakin, mikä päällä onnellisena ajelee potkupyörällään. Ja pari muutakin asiaa, ups. Iltapäivällä kävimme vielä syömässä Vaasankadulle hetki sitten avatussa Just Vegessä. Hyvää oli, ja ihanaa, kun täällä alkaa vihdoinkin olla vaihtoehtoja. Nyt tuntui, että haasteena oli enemmänkin valinnanvaikeus kuin sen puute, hyvä Helsinki!

Ps. Täällä ei ole näkynyt paljoa kuvia minusta, mutta jotkut ehkä tietävät, että tukkani ei ole aina ollut persikkainen. Taitava Mari Elina teki jotain taikoja, enkä voisi olla tyytyväisempi. Pitää laittaa kohta joku toinenkin kuva, niin näette sen auki. Kesätukka!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger