5 kysymystä ja vastausta

3/16/2014

Sain haasteen, ja vieläpä kaksi kertaa, joten pakkohan siihen oli tarttua. Olen huono tekemään päätöksiä ja sen takia tällaisen listan laatiminen on hankalaa. Huomenna saattaisin nimittäin olla jo eri mieltä. 


1. Lempivärisi sisustuksessa?


Erittäin vaikea kysymys, johon toisaalta olisi myös hyvin helppo vastaus, valkoinen. En halunnut silti tyytyä siihen, ja vaikka vaikealta tuntuikin keksiä mitään muuta, paitsi ehkä harmaa tai musta, ajattelin, että nyt yritetään vaikka väkisin. Valkoinen on kuin pohja, minkä päälle voi rakentaa mitä vaan. Kun katselin ympärilleni, huomasin sen "mitä vaan" olevan tällä hetkellä vihreää ja välillä myös vaaleanpunaista. Tuolla jälkimmäisellä yllätin itsenikin. 

2. Design esine / -huonekalu, joka ei ikinä tule meille? 
Tähänkään ei ole helppo vastata. Ensiksikin haluan teroittaa,  että nyt valikoin jotain sellaista, mikä ei sovi meille.  Jonkun toisen kotiin saattaisin hyvinkin jopa ehdottaa samaista huonekalua ja muutenkin nämä ovat tietysti makuasioita. Meille eivät sopisi esimerkiksi Barcelona-tuolit, eivätkä Kartellin Bourgie-valaisimet. Tämä kaikella rakkaudella itse tuotteita kohtaaan.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot televisiossa?
No huhheli huh, pitäiskö tässä nyt osata olla jotekin uskottava vai saako olla ihan aivoton hömppä? Visuaalisesti Mad men on mahtava ja henkilöhahmotkin hyvin hurmaavia. Myös Boardwalk Empiren Margareth vetoaa minuun, mutta kyllä Greyn Anatomian Meredith on kaikessa lällyillyssään aika ihana, tai ainakin itkettävä. 

4. Suosikki leivonnassa?
Tykkään leipoa ja suosikit vaihtelevat. Varmoja klassikoita ovat mutakakku, sitruunakeksit, muffinssit sekä mieheni suosikki mamman marjapiirakka mustikalla. 

5. Viisi suosikkiblogia?
Miksei 50, se olisi helpompaa. Aion nyt fuskata tässä ja sanon, että ne löytyvät tuosta lukulistastani. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger