Tuliaisia ruotsalaiselta isoisältä

3/02/2014 


Söermalmilla sijaitseva Grandpa on ollut jo useamman vuoden ajan Tukholman reissujen pakollisella käyntilistalla. Eikä vähiten siksi, että miehelle se on levyliikkeiden jälkeen ehdoton suosikki. Vaikka tällä kertaa kyseessä oli äitien ja vauvojen lomamatka, päädyimme silti kauppaan. Olisimme molemmat olleet valmiita hankkimaan kaupan tyhjäksi vaatteista, paperitavaroista ja laukuista, yhdet lenkkarit yritimme ostaakin, mutta niistä olivat koot ikävä kyllä loppuneet. Sen sijaan mukaan lähtivät partavaahto ja sukkahousut. Toinen miehelle ja toinen itselle tuliaisiksi, kumpi on kummalle, jääköön salaisuudeksi. Niin nättejä pakkauksia ja paketteja, ja tuo pussikin. Hienosti viimeisen päälle mietitty konsepti.

Myös kimalteleva prinsessamekko on tuliainen, ei tosin Grandpasta.

ps. Matkan tarkoitus oli levätä ja nukkua ilman isompien sisaruksien herättelyitä. Vauva-raasu sairastui kuitenkin heti laivan liikkeelle lähdettyä flunssaan, ja nyt on saatu antibiootit korvatulehdukseen. Päädyttiin siihen lopputulokseen, että nukkuminen nyt on muutenkin ihan yliarvostettua.


8 kommenttia:

 1. Tosiaan kumpi on kummalle on mahdotonta sanoa varmaksi. Nykyään löytyy miehillekin omia sukkahousuja, eikä ole lainkaan harvinaista, että naisella kasvaa partaa. Mutta olisi ehkä hieman outo sattuma, jos yhteen olisi päätynyt parrakas nainen, ja sukkahousuja käyttävä mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikki on mahdollista. Kaikki arvostus sukkahousuja käyttäville miehille. Tuntuu, että jo sukkahousujen pukeminen lapsille on miehelle välillä haastavaa, en halua edes kuvitella kuinka paljon ärräpäitä lentäisi, jos yrittäisi laittaa täysmittaisia omiin jalkoihinsa.

   Poista
  2. Tuosta asiasta tietoisena Black Horse on tehnyt perin hauskan opetusvideon ohuiden pitkien kalsareiden pukemiseen. http://nansoshop.com/Black-Horse/Miesten-pukeutuminen/Miesten-pitk%C3%A4t-alushousut/Layer-2/p/BH-01-51951-1210

   Poista
 2. Heips! Ihana blogi sulla:)! Löysin tänne, kun seikkailin blogiviidakossa! Jään seurailemaan juttujasi ehdottomasti jatkossakin!

  VastaaPoista
 3. Hei, blogissani on sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos! Vaikuttaapas hauskalta ja myös vaikealta, maailma on täynnä kauniitä värejä. Lupaan palata tähän hyvin pian :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger