Skannon aarre

3/28/2014


Heräsin ennen kuutta huonolla mielellä ja väsyneenä. Viime yö oli kamala, esikoinen näki painajaisia ja herätti kaikki. Siitä alkoi domino-efekti, joka ei ottanut loppuakseen. Kuulostaako tutulta?

Onneksi hetken kuluttua kaikki oli paremmin. Mahat täynnä aamupalaa, nauravat sisarukset ja kuin ihmeen kaupalla siunaantunut oma hetki, jonka kruunasi kahvi. Hölmönä tosin nappasin jossain vaiheessa kameran käteen, kun nojatuolissa istuessani muistin, etten taida olla kertonut laiskanlinnasta sanallakaan. Yksi syy siihen on varmasti se, että verhoilu ei ole vielä valmis, sitä on tehty vasta pari vuotta. Artekin alesta ostetun paperikankaan ompelu käsin on yhtä tuskaa, saa nähdä valmistuuko se koskaan. Todennäköisempää varmaan on, että tuolia koristaa kohta uusi kangas.

Itse tuoli on Skannon ja peruja miehen äidiltä. Se löytyi heidän kellaristaan kukkakuosilla päällystettynä. Jos kangas olisi ollut paremmassa kunnossa, olisin saattanut jättää tuolin verhoilemattakin. Olisi ainakin toiminut olohuoneen katseenvangitsijana. Jos jollakin on lisätietoa tuolista, niin olisi hauska kuulla.

Nyt viikonlopun viettoon. Ihanaa sellaista teille kaikille!ps. Meidän levyhylly ja tauluseinä ovat olleet kovin tykätyt. Suu pyöreänä ja korvat punaisena täällä hämmästelen niiden saamaa huomiota ja ilolla otan se vastaan. Thank you Boligcious,  Design Sponge and Anna Gillar ja kiitos plateful of love!

4 kommenttia:

 1. Eipä ole lisätietoja mutta tuoli on todella upea, ihana aarre! :)

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä tuosta jo kuluneesta ilmeestä ja kevyestä rakenteesta.

   Poista
 2. Hieno tuoli. Ihan uusi tuttavuus, en ole ennen moista nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää ehkä alkaa tutkia tuolin historiaa ihan kunnolla. Olisi hauska tietää enemmän :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger