Kukkahametäti?

3/05/2014
Kevättä taitaa olla jo rinnassa, matkalta tarttui nimittäin mukaan aikamoinen kukkahame. Jostain syystä kuosi pomppasi silmiini kirpputorin rekistä ja pidin siitä heti. Joku saattaisi kutsua tuota pöytäliinaksi tai verhoksi, varsinkin kun hame ulottuu melkein nilkkoihin saakka, mutta minusta se on juuri hyvä niin. Ei ehkä tomerien tätikenkien kanssa, mutta lenkkarit jalassa oikein kiva. Sellaiset onkin sitten seuraavaksi kevään ostoslistalla.

4 kommenttia:

 1. Hieno pöytäliinahame. Harmi, että netti pursuaa hienoja lenkkitossuja..mutta kenkien ostaminen netistä on jotenkin riskipeliä. Varsinkin kun jalka on tällainen siro 41. Ei koskaan tiedä mitä sieltä postista kotiin kenkälaatikossa tupsahtaa - kanootti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! No nyt kun olette siellä hemmotuslomalla, (onneksi olkoon, meni ihan oikeaan osoitteeseen!), niin käyt koittamassa kaikista mahdollisista lenkkareista oikeat koot. Sitten vaan netistä tilailemaan, tai jos löytyy nätit, niin sitten vaan ostat saman tien uudet kengät jalkaan. Nekin oot ansainnut :)

   Poista
 2. Hei Hanna! I just have to say that you have a really gorgeous bedroom! I think I like everything here: plywood bed, frames prints on the floor, the painting and the overall color palette! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, that´s so nice to hear, thank you! I love that painting too, my dear friend Hanna Perälä is the talented artist behind that piece.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger