Nami nami

3/09/2014
Tänään kävimme katsomassa viikon ikäistä vauvaa. Oletteko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, millainen tunnelma vastasyntyneiden kodeissa on? Niin hiljaista ja seesteistä, tuntuu kuin koko koti nukkuisi rauhallista unta, kuuluu vain vauvan pieni tuhina.

Lapsi halusi leipoa viemisiksi kuppikakkuja. Minä ehdotin mustikkapiirakkaa, mutta se ei mennyt läpi, eihän siinä ole mitään koristeita. Heti koristelujen jälkeen parasta on taikinakulhon rappaaminen, tai ehkä jopa toisin päin.

6 kommenttia:

 1. Nam. Mun tekee mieli kanssa!
  Jäivätkö suklaanpalat löllöiksi vai kovattuivatko kun kuppikakut jäähtyivät? (toivoisin tuota ensimmäistä vaihtoehtoa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät kovettuneet samanlaisiksi kuin itse levyssä ovat, mutta eivät olleet ihan löllöjäkään, aika hyviä kylläkin. Sen lisäksi sitä suklaarouhetta oli vielä itse taikinassa. Tuollaiset hyvin kevyet kuppikakut siis kyseessä :)

   Poista
 2. Kuppikakut on yksi suosikeistani, en ole vaan vielä koskaan onnistunut tekemään sellaista jäntevän täydellistä kuorrutusta, joka ei lösähdä. Kokeilut siis jatkuvat. P.S. Sulle on haaste blogissani, jos innostut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneksi harjoitteleminen on ihan kivaa :) Ehkä tuokin vähän lopuksi lösähti. Tein sen tuorejuustosta, tomusokerista ja sulatetusta valkosuklaasta.

   Kiitos haasteesta! Taisin itse asiassa saada sen jo aiemminkin, joten ehkä nyt olisikin hyvä hetki pysähtyä tekemään uutta postausta.

   Poista
 3. Hi! Were does your record shelf come from?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It´s a finnish brand Palaset and the designer is RistoMatti Ratia. Sorry to tell you, but they don´t make those anymore. You can still find those from fleamarkets and vintage shops.

   http://mundadaa.blogspot.fi/2014/03/palaset.html

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger