Wall hanging / Vino mirror

3/01/2015

Ryijyhulluilu se vaan jatkuu. Osa teistä ehti jo varmaan huomata Instagrammin puolella tämän isomman yksilön, minkä tein viime viikon Martelan kuvauksia varten. Iina Vuorivirran Vino-peili taas on hakenut jo hetken sopivaa paikkaa kodistamme. On se vaan niin hieno, ei voi kuin ihailla Iinan lahjoja!


Vino mirror  /  Iina Vuorivirta


/


A little bit bigger wallhanging I made for past weeks shooting for Martela. And oh that mirror, Iina Vuorivirta is definitely a designer to watch for. She has already acomplished so much as a young age, such a talent. 11 kommenttia:

 1. Oih, tää seinävaate on todella ihana!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Ja tosi makee seinävaate! Hyvä, että ryijyhulluilu jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tälle hulluilulle ei näy loppua :)

   Poista
 3. Hei! Ihana seinätekstiili!

  Etsin parhaillani testaajia suunnittelemilleni kudontakehyksille ja työvälineille (jonka jälkeen tarkoitus on saada tuotteet myyntiin) - kiinnostaisiko sua osallistua testaajaksi? En löytänyt blogista yhteystieojasi, mutta laitathan sähköpostia mikäli kiinnostaa! --> info@onnelimo.fi

  Kudontakehykset/kangaspuut valmistetaan suomessa suomalaisesta puusta, ja tottakai saisit kiitokseksi pitää testaamasi yksilön! :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä ihan tosi makee!!! Niin yksinkertanen ja hurmaava ^_^

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno seinävaate! Tein itse juuri postauksen makrameesta, mutta epäilen kärsivällisyyttäni solmujen kanssa...tuo seinävaate näyttää sellaiselta, että solmimistaitojaan epäilevä voisi jopa onnistua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Solmuja on kyllä vähemmän, mutta noiden hapsujen tasoittamisessa saa kyllä kärsivällisyys tuta :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger