Timberwise

3/13/2015Ajattelin jakaa viikonlopun ratoksi teille muutaman kuvan Timberwisen uusista lattioista, jotka kuvasimme lähiaikoina. Tiesittekö muuten, että Timberwisen lattiat valmistetaan Loimaalla? Minä nimittäin en, en ennen näitä kuvauksia. Siellä kun mietittiin, että pitäisikö käydä vielä tehtaalla tekemässä äkkiä muutama parketin palanen lisää, niin saataisiin hieman laajempi kuva-ala. Minun korviini tämä on kuin siirappia. Suomalainen yritys, joka myy ympäri maailmaa voi tehdä tällaista, vau! Timberwise oli myös ensimmäinen parkettifirma, joka sai allergia- ja astmaliiton merkin. Nyt tuli hehkutettua, mutta täysin ansaitusti. Ihanaa viikonloppua!


Muuto Visu chair  /  Finnish Design Shop
Muutos Leaf Lamp  /  Finnish Design Shop
Boucherouites Carpet  /  Foreign Objects
/


Here is few pictures from a set I styled for finnish parquet floor company, Timberwise.
I wish you all lovely weekend!

4 kommenttia:

 1. Kaunista.

  Kiitos seesteisen kauniista blogista..aina vaan kuviasi jaksaa katsella. (Huono tapa vaan olla jättämättä puumerkkiä käynnistä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana olet kun kommentoit, mutta ei tarvi olla huono omatunto, jos ei aina teekään sitä. Joskus on vain niin kiva siirtyä blogista toiseen kuvien mukana ja antaa ajatusten levätä. Itse saisin kyllä ottaa oppia sinusta!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger