Paper Collective

3/22/2015
Hei pitkästä aikaa! Täällä on ollut kunnon työhässäkkä päällä, kuten jotkut teistä ovat ehkä Instagrammista päätelleetkin. Oikein klassinen esimerkki freelancerin arjesta, ensin on vähän hiljaisempaa ja sitten taas mennään ihan täysillä ja tehdään yötkin töitä. Onnekseni olen sen verran hullu, että mitä enemmän töitä on, sitä tehokkaammaksi käyn. Samalla innolla vedin vielä perjantain työpäivän jälkeen uuden julisteen tuohon vinyylihyllyn päälle. Vaikka vieläkään ei mennä kovin värikkäällä linjalla, tuo nude-beige sävy yllättävän paljon pehmeämpää ilmettä seinälle.


Poster by Paper Collective  /  Finnish Design Shop


/


Hey you all! Sorry for the quite period, been really busy with work as some of you have maybe seen on Instagram. With the same fever I got my new Paper Collective poster on the wall. Still quite black and white, but believe me, that little shade of nude / beige brings nice warm feeling to the interior.


6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma tuossa kokoelmassa ja kokonaisuudessa! Mitä nuo kelluvat kukkaset ovat? Ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kelluvat kukkaset ovat jotain akvaariokasveja. Nimeä en tiedä, mutta tykkäävät lillua vedessä :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma ja kaunis blogi, ihastuin.. ♥ Tulen taas seuraamaan.. Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Olet taitava valokuvaamaan! Ihanaa viikkoa sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista! Pitääpä käydä kurkkimassa :)

   Poista
 3. Kuulostaa niin tutulta tuo freen arjen kuvaus. Sama täällä ja sama tuossakin, että tuntuu tehokkuus lisääntyvän paineen alla.

  Juliste on kaunis, tuo itseasiassa mieleen yhden hiljattain tekemäni työprojektin, joka näkee päivänvalon ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoi heti kiinnostaa :) Pitääpä tulla kurkkimaan!!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger