Old files

3/07/2015
Palasimme juuri kotiin saunareissulta ystävien luota. Perinteeksi muodostunut perjantai-sauna jäi tällä kertaa väliin myöhään kestäneiden kuvausten takia, joten pakkohan se oli korvata. Pakkasimme kimpsut ja kampsut ja juoksimme bussiin tyttöjen kanssa samaan aikaan kuin mies lähti 20 kilometrin lenkille, kaikki saivat siis urheillla.

Nyt käyn käpi koomassa olevan macin kuvatiedostoja. Kone ei enää suostunut aukeamaan, mutta onneksi kovalevy ei ollut hajonnut ja firewire-piuhan avulla siirto uudelle koneelle on mahdollista. Ongelmana on karsia ne parhaat otokset yli 20 000 kuvasta, sillä kaikki eivät mahdu uudelle koneelle.  Tänään taitaa mennä myöhään.

Jaan tähän väliin muutaman kuvan vanhan koneen arkaistoista. Mukavaa lauantai-iltaa!/


Spending my Saturday evening by going trough photo files from my old computer which died recently. Luckily the hard drive was still okay, so I`m able to save all my archives. Here´s few photos from our home, that I haven´t shown here before. Have a lovely Saturday evening you all!

8 kommenttia:

 1. Ihanan valoisia ja inspiroivia kuvia. Teillä on kaunis koti!
  Kiinnitin huomioni erityisesti seinällä oleviin kukkapidikkeisiin tms. Mistä olet hankkinut ne?

  /sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kukkapidikkeet on itse asiassa hankittu täältä blogin kautta. Joskus kyselin, että mistäköhän niitä löytäisi ja joku ihana lukija ilmoitti halustaan myydä omansa. Kirpputoreilla noita näkee välillä, mutta en ainakaan tiedä, että mistä saisi ostaa uutena. Onnea metsästykseen!

   Poista
 2. Kotinne on hurmaava sekoitus vehreyttä, persoonallisuutta, herkkyyttä ja kulttuuria. Pidän aivan valtavasti. Ottaisin mielelläni monta elementtiä tänne meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi, ja kuule samoin :)

   Poista
 3. Love your home!, is really beautiful.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger