Freckles Beauty by Kovac Family

1/15/2018

Huomaan karvojen nousevan pystyyn aina, kun puhutaan eettisestä ostamisesta. Eettistä ostamista toki on kirpputoreilta ostaminen sekä se, kun tarpeeseen ostaessaan valikoi esimerkiksi jotain kotimaista, kestävää kehitystä ja luontoa kunnioittavaa. Samaan aikaan mieleen pyrkii kuitenkin ajatus siitä, kuinka etuoikeutettua on, jos ylipäänsä voi valita. Tai että on koti, mitä saa sisustaa, ja minkä takia voi tuskailla remontin rankkuutta.

Uuteen kotiin muutto on saanut aikaan aikamoisen tavara(aivo)myllerryksen. Vaikka mahdollisimman pitkälle onkin pärjätty samoilla huonekaluilla, synnyttää erilainen huonejako väkisinkin uusia tarpeita. Ja pakko kai se on myöntää, että olen kova haluamaan kaikenlaista. Että hei vaan, kunnon kaksinaismoralisti täällä ilmoittautuu. Heti perään yritän kuitenkin pelastaa itseni kertomalla teille Kovac Familysta, ehkä se vie huomion siitä, että itse asiassa puhun uudesta keittiön valaisimesta, joka sijaitsee uudessa keittiössä uusien keittiökalusteiden ja keittiönpöydän yläpuolella, voi apua...

Kamilla ja Christopher Kovac ovat yhtä kuin vuonna 2012 Ruotsissa perustettu Kovac Family. He itse tituleeraavat yritystään multitieteelliseksi ja nettisivuilta löytyykin muun muassa haastatteluja
ja uutisia uusista vegaanisista juustoista tai siitä, kuinka paljon muovia koko ajan suolletaan valtameriimme. Heidän tavoitteenaan on tarjota tuotteita ja palveluita niin ympäristöystävällisesti kuin vain mahdollista. Siksi keittiössämme roikkuva ruotsissa valmistettu 25Lamp -valaisinkin on kokoontaittuva, ja vie niin pakattuna noin viidesosan siitä tilasta, mitä se veisi avattuna. Näin pakattuna valaisin ei myöskään hajoa kuljetuksessa, joten sen voi lähettää pahvilaatikossa ilman muita pakkausmateriaaleja. Yrityksen tulevaisuuden haaveena on kehittää täysin luonnonmukainen valonlähde, mutta siitä kannattaa lukea enemmän täältä./Our set of rooms in our new apartment is totally different than in our previous home. It means that we have to rethink and decorate the new flat by it's terms, and what differs the most from the old apartment is the lighting. Can´t really say if buying new things can ever be really ethical, and that´s one thing I´ve been struggling with. It feels bad to buy all this new things even though at the same time I have to admit that the materialist in me loves it. Luckily one can always choose the more ethical choices or of course find treasures from the flea markets.

The 25Lamp by Kovac Family is definitely the greener choise. Kovac Family´s idea is to design and provid products and services as environmentally friendly as possible. The products are made in Sweden using sustainable materials, and as they grow their goal is to deliver a completely natural light source. The lamp comes folded in small cardboard box, and once you install the lamp you just unfold the shade. That is pretty cool too.


1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger