Clothing for every occasion

12/30/2017


Olen kulkenut kohta kolme viikkoa villahousuissa. Enkä pelkästään lomalla, vaan lomaa ennen myös töissä. Ja siihen pisteeseen asti, että jouduin aamulla miettimään, että kehtaanko taas vetää ne samat housut jalkaan. Villahousuista tulee ehkä ensimmäisenä mieleen sellaiset lämpökerrastotyyppiset-kalsarit tai sitten sellaiset damaskit, missä oma mummoni on lapsuudessa mennyt pulkkamäkeen. Näissä housuissa voi kuitenkin mennä melkein mihin vaan, varsinkin jos ne yhdistää siistimpiin kenkiin, tosin housut näyttävät lenkkareissakin kivalta. Parasta on merinovilla, joka aiheuttaa välittömän lämmön tunteen jalkoihin. Ja se fiilis, kuin jalassa ei olisi ollenkaan housuja, ah!

Sain Arelan Juno-housut alunperin lahjaksi työmatkalle Kiinaan, missä piti yhtä aikaa näyttää sekä siistiltä, että säilyttää työkyky lentomatkan ja jetlagin turvottamassa kropassa. Housujen seuraksi sain burgundin sävyisen Joan-neuleen. Reissun jälkeen merinoneule lähti heti käyttöön. Siinä teki mieli  kääriytyä sohvalle kirjan kanssa, mutta myös laittaa korvikset korviin, laittautua nätiksi ja lähteä viettämään iltaa (parhaita ovat vaatteet, jotka voi asustaa tilanteeseen kuin tilanteeseen, varsinkin matkalla). Kesti hetki ennen kuin osasin ottaa housut käyttöön arjessa. Ne kun tuntuivat niin, no villahousuilta. Nyt taas ei tekisi mieli käyttää mitään muuta!

Kiireen keskellä huomaan olevani todella laiska poistamaan merinolle ominaista nukkaan, vaikka sitä ei kuulemma tarvitsisi tehdä kuin muutaman kerran, ja vaikka hankin sitä varten myös uuden "nukkakiven". Onneksi Arela tarjoaa onneksi neuleilleen. Nukan poisto, pesu ja höyrytys -hoito kustantaa 25 €, ja jos neuleessa on reikiä tai lanka on lähtenyt omille teilleen, on niiden korjaaminenkin mahdollista. Ja jos ei ole pääsyä myymälää, voi aarteensa myös lähettää hoitoon. Kestävää muotia parhaimmillaan.

ps. Arelalla on ale käynnissä/


Just realized that I´ve been going around in wool pants for almost three weeks now. And not only at home, but at work too. Luckily these merino woolen trousers from Arela goes for both occasions, even thought I found myself questioning if it´s okay to have them just on and on. In my mind the woolen pants means something my grandma wore when she was going to skiing, which actually sounds quite fashionable when comparing it to the newest skiing outfits. I got the trousers as a gift from Arela together with the Merino sweater when I was heading to a work trip to China. The key was to look fresh and feel good even when working hard in a major jet lag. And hey, that´s just what happened.

After the trip I wore the sweater right away when reading on a sofa, but also when going for a dinner with friends, just added big earrings and the look was ready. But the trousers, I just really love the warm feeling and the fact that you actually feel like not having pants at all. So soft they are.

The best part in finnish company Arela is, that they want your garments to last for ever. That´s why they also have a beauty treatment plus a repair if needed. So you´ll know that if you buy something it´s meant to be sustainable from the start. Built to last.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger