New corner

1/06/2015
Meiltä löytyi kotoa ainakin yksi nurkka, jota ette ehkä ole koskaan aiemmin nähneet. Syynä piilottelulle on ollut tuo kamala televisio. Se on mielestäni kaikella tapaa ruma, mutta koska emme juurikaan katso sitä, on kynnys uuden hankkimiseen hyvin suuri. Valkoisella taustalla jököttävä musta televisio tuntui kuitenkin tuijottavan jopa kiinni ollessaan, joten asialla oli tehtävä jotakin. Marssin lähimpään maalikauppaan ja ostin harmaata maalia. Ideana se, että musta möhkäle ei erottuisi niin hyvin tummasävyisestä seinästä. Samalla porasimme nuo Ikeasta löytyneet metallihyllyt tuohon päälle. Nyt se ikään kuin piilottelee tuolla hyllyjen välissä. Olisi ehkä pitänyt ottaa "ennen"-kuvan, jota huiman eron huomaisi. En edelleenkään pidä televisiosta, mutta yleisilme parani huomattavasti.


/


I painted the wall grey so that our ugly television wound´ t stare at me that badly even when it´s closed. That plus those metallic shelves I found from Ikea kind of helps the illusion. Maybe I should have take "before" pictures as well, but believe me the change is huge.

11 kommenttia:

 1. Love the grey color.

  I can not understand why TV´s are so ugly. Why can they not all be white, and when turned off have a white screen so that it just kind of melts into the wall? That would be lovely.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Exactly, I totally agree with you! Maybe we should do something about it? :)

   Poista
 2. Nättihän se on nyt koko nurkka!
  Ja niin kauniisti asetellut tavarat!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis harmaan sävy! Millä koodilla se löytyy? Jos lohduttaa niin meillä ihan sama telkkari mutta isompana. Aikamoinen möhkäle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotoveri :) Maali on Tikkurilan Harmonya ja koodi K488

   Poista
 4. Telkut on murhaa - siis sisustuksessa. Ihana se sinun seinä"raanu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna, tää merkkaa paljon! Musta on tulossa kohta joku hullu ryijynainen / televisioiden vihaaja :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger