Hazy Days

1/20/2015


Voi mikä tyyli ja voi mikä lyyli. Tein juuri ilmestyneeseen Olivia-lehteen jutun ihanasta Carolinasta. En voi kun ihailla hänen lähes kokonaan vintagevaatteista koostuvaa vaatekaappiaan, joka pitää sisällään herkkää pitsiä, kulahtaneita bändi- ja surffipaitoja, kauniita alusvaatteita ja 70-luvun rock´n´rollia.

Carolinalla on myös oma vintagekauppa Hazy Days, joka löytyy Korkeavuorenkadulta. Ja jos sinne on liian pitkä matka niin ei hätää, näitä vaatteita pääsee shoppailemaan netissäkin. Tällaisesta vaatteiden ostamisesta tulee sitä paitsi vain hyvä mieli kun tietää, että ne ovat kierrätettyjä ja rakkaudella valittuja. Samalla tukee myös pienyrittäjää ja kivijalkakauppoja, suuri hatunnosto kaikille, jotka sellaisia pitävät. Support your local dealer, eikö vaan!

Koko juttu kuvineen löytyy Olivia-lehdestä. Kuvat Chris Vidal Tenomaa.ps. Pakko sanoa tämäkin, kun joskus tekee vaan niin hyvää kuulla, kun joku kehuu, thank you Aga!/


I made a story of sweet and stylish Carolina for Olivia magazine. Love her skills to combine different styles together like sheer lace, vintage band t-shirts and 70´s rock`n roll. You can find her lovely vintage and second hand shop Hazy Days online too.

You can read the hole story from Olivia magazine. Pictures by Chris Vidal Tenomaa


ps. Sometimes you just need to here something good from yourself, thank you Aga!

2 kommenttia:

  1. Ihan samaa mieltä Agan kanssa! Tosi iiiiiiiiiiihana koti teillä ja upeita stailauksia! Olet tosi lahjakas!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger