Marimekko spring 2015 / Kustaa Saksi

1/29/2015

Pääsin tänään kurkistamaan miltä näyttää Marimekon kevät 2015 Kustaa Saksin silmin. Kuosit kovioineen ja väreineen vievät merenalaiseen maailmaan, toiset ihan suoraan ja toiset abstraktimmin. Omat suosikit taitavat löytyä noista pellavalle yhdellä värillä painetuista sinisen ja korallin sävyisistä kuvioista. Kuosi näyttää uudelta, mutta henkii sellaista modernismin tuntua, joka on helppo yhdistää perinteiseen skandinaaviseen muotokieleen. 

Jos noita kuoseja haluaa heti hypistelemään, löytyy niitä jo nyt Johan & Nyströmin kahvilasta helsingin Kanavarannasta. Muutamia tuotteita huomasin jo tuleen nettikauppaankin. Pakko kai siis uskoa että sieltä se kevät tulee, vaikka ulkona näyttää tällä hetkellä ihan joltain muulta.


/


Few prints of Marimekko´s spring / summer collection by Kustaa Saksi

3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Postauksen aiheeseen liittymättä (joskin olen samoilla linjoilla kanssasi Marimekosta, ihanan virkistävä tuo uusi mallisto!) aloin selailemaan blogiasi sattumalta googlaillessani inspiraatiota ryijyn tekoon. Kiva blogi sulla! (en tiedä miksi en ole aiemmin löytänyt tän pariin) .
  Kysyisinkin että onko sulle ok jos linkkaan blogiini yhden sun kuvista (inspiskollaasiin)? Vasta oon aloittanut blogini kirjoittelun joten ei ole vielä nää tekijänoikeus/blogimaailmasäännöt ihan hallussa.
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja inspiksistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,

   Kiitos! Ja on toki ok linkin kera! Onnea uuteen blogiin, pitääkin tulla kurkkimaan sinne :)

   Poista
 2. Okei, kiitos! Laitan sulle linkkiä vaikka sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger