Uusi ystävä

12/11/2013
Olen tainnut unohtaa kertoa, että arpaonni potkaisi minua elämäni ensimmäistä kertaa pikkujouluissa, ja voitin lahjakorin Finnish Design Shopiin. Voi sitä riemua! Mukaan juhlista lähti saman tien yksi Hayn DLM -pöytä ja ai että se on nätti. Kevyttä pöytää on myös helppo siirrellä ympäriinsä ja se on juuri sopivan korkuinen, että siihen saa laskettua kahvin, ruokaa tai vaikka viinilasin, jos elokuva tai ihan vaan muuttuminen sohvaperunaksi kiinnostaa. Osuva nimi pöydälle tuo Don´t leave me, en varmasti jätä.

ps. Ihan kaikkea en kuluttanut kerralla, joten pian pääsette näkemään, mihin muuhun lahjakorttia käytin.

4 kommenttia:

 1. On se vaan hieno! Onko tämä harmaa vai valkoinen pöytä? Olen useaan otteeseen haaveillut samaisesta, mutta vielä se on hankkimatta. Tuota varmasti tuleekin helposti liikuteltua ympäriinsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva hieman hämää, pöytä on vaaleansininen, mutta aika harmaalta se kyllä oikeasti näyttää. Sellainen harmaanvalkoinen, joka taittuu siniseen, selkeää :) Ihan huippu tuote, kesällä aion kuljetella sitä mukanani myös verannalle ja pihalle.

   Poista
 2. Mä tarvisin niin tämän saman sen puuterin värisenä.. Ahtaisin Budapest-konvehteja eri puolilla asuntoa sisääni ja korisisin! Toi on niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarvitset! Tuomolle hyvä joululahjavinkki...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger