Pienelle pientä

12/05/2013Minusta on ihana ajatus, että vauva-ajaksi voi vuokrata sängyn. Pieni pyörillä kulkeva sänky on juuri sopiva vastasyntyneelle. Saat kuljetettua sänkyä mukana minne ikinä menetkin, eikä tarvitse huolehtia, että hengittääkö vauva sillä aikaa kun käyt esimerkiksi vessassa tai laitat ruokaa. Sänky on turvallinen, sillä isommat sisarukset eivät pääse sinne ihan noin vaan "tiristämään", eli puristamaan poskista tai vatkaamaan käsiä sijoiltaan tai halaamaan ihan vaan vähän liian lujaa. Nätti se on myös ja siksikin tuntuu nyt haikealta sanoa sille hei hei.

Sängyn saa vuokrattua kerrallaan neljäksi kuukaudeksi. Vuokra-aikaa voisi myös jatkaa, mutta ehkä meidän on jo aika siirtyä isompaan.

ps. Elämäni ensimmäinen toivepostaus, ole hyvä, Taikkis.

6 kommenttia:

 1. Tää oli mun toive, jee! Kiitos!

  Vielä kun olisit kuvissa vanginnut sen, että vaavi-sänky sopii täydellisesti string-hyllyn kaveriksi, niin aah!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi eii, ja nyt en voi enää tehdä sitä, nyyh. Vieläkö teillä on se sänky? Tee sä!

   Poista
 2. Tuo sänky on kyllä tosi kaunis! Minäkin harkitsin sitä kuopukselle, mutta tulin siihen tulokseen, että 2-kerroksissa asunnossa se ei olisi ollut kaikista toimivin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein toimittu :) Meillä nimittän tuli testattua sänkyä molemmissa, kun muutimme yksikerroksisesta kaksikerroksiseen hieman ennen kuin vauva täytti kaksi kuukautta. Vanhassa asunnossa sänky oli täydellinen, mutta uudessa kodissa sitä pidettiin aina vuorotellen jommassa kummassa kerroksessa. Sängyn eduksi täytyy kyllä sanoa se, että se on todella kevyt. Mitään muuta sänkyä ei olisikaan jaksanut kanniskella portaita ylös alas. Että siinä mielessä edelleen paras sänkyvaihtoehto pienelle :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger