Kesä mielessä

12/15/2013
Vaikka talvi on vasta alussa, on meillä jo ensi kesä mielessä. Mies on käynyt ahkerasti navigointikurssilla, tarkoitus olisi päästä purjehtimaan heti kun kelit sallivat. Nyt vähän hirvittää, kun koko asiaa ajatteleekin. Joskus tuli purjehdittua enemmänkin, mutta siitä on niin paljon aikaa, että kaikki on unohtunut, ja lähin kosketus merikarhuiluun on ruotsin laiva. Sitä paitsi nyt meillä on veneessä mukana kaksi pientä lasta, iik. Mies ei ole purjehtinut ikinä, mutta se taas korjaantuu heti keväällä, sillä isäni on luvannut antaa henkilökohtaista ohjausta. Jännä nähdä, mitä siitä sitten tulee. Hinku meillä ainakin on niin kova, että jos purjehtiminen olisi siitä kiinni, ei kellään olisi mitään hätää.

Jos jollakin on hyviä vinkkejä lasten kanssa venessä oleiluun, niitä otetaan ilolla vastaan. Samoin venepaikka ja ehkä mahdollisesti veneseurakin on vielä hakusessa, jotain sellaisistakin saa vinkkailla.6 kommenttia:

 1. Kuulostaa suunnitelmalta.
  Minusta on aina ihanaa, kun aikuisilla ihmisillä on tuollaisia konkreettisia haaveita. Ja sitten kun niitä lähdetään toteuttamaan. Tarvitaan aikaa, motivaatiota ja sisua. Ja kuinka hyvältä sitten tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihana kommentti, tulipa hyvä mieli, kiitos! On myös ihanaa, kun on joku yhteinen juttu, mitä suunnitellaan, opiskellaan ja fiilistellään. Parasta :)

   Poista
 2. Tällä porukalla on veneily kolmen lapsen kanssa hanskassa:
  http://riikkakotiaiti.blogspot.fi/search/label/VENEILY%C3%84
  Jos vaikka vinkkejä löytyisi noista postauksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Olin kokonaan unohtanut, että Riikka jos kuka osaa nää hommat :)

   Poista
 3. No nyt mun ei tarviikaan kertoa ja nähdään merilläensi kesänä, siellä me oleskellaan niin paljon kuin mahdollista. Kaikki kolme mukana ja ihan huippua!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka, varaudu siihen, että tuun kysymään joka välissä neuvoja ja vinkkejä :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger