Vaatepuu

1/16/2014
Kun vaaterekin tilan valtasi uusi työpöytä, tuli kaappiin ahdasta. Jotain oli keksittävä, liian täyteen ahdetut kaapit kun aiheuttavat sen, että päällä on aina sama asu (on se kyllä nykyään muutenkin). Ja jos on oikein jaksavainen, saa vaatteita vaihtamalla jopa muutettua sisustuksen väritystä, huh huh. Taas on siis oltu DIY -asialla ja nyt meidän vaatekaapin sivusta törröttävät puupalikat. Yksinkertainen on kaunista.10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja samalla saa piilotettua rumaa vaatekaappia, kätevää :)

   Poista
 2. Todella kaunis. Tätä ideaa voisi soveltaa meillä eteisessä, kiitos vinkistä :).

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno idea! Meilläkin olisi tarvetta saada henkarivaatteille lisää säilytystilaa, ehkäpä sen saisi totetutettua vähän samaan tyyliin? Hmm... Täytyy näyttää kuvat miehellenikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa, jos tästä oli apua. Nyt vaan näyttämään kuvaa miehelle, niin saatte viikonlopuksi tekemistä :)

   Poista
 4. Superhieno! Kerro vähän teknisestä toteutuksesta. Vääntöhän on melkoinen, joten miten järeesti on seinässä, ettei ala nuokkua?

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Riman sisälle on porattu reikä, jonka sisälle on ruuvattu sellainen "upotuskierre" (en tiedä oikeaa termiä) johon ruuvi tulee kiinni. Nuo rimat ovat taas kiinni vaatekaapin sivussa, eli toisella puolen "seinää" on ruuvinkanta ja toisella tuo rima. Varmaankin nuokkuvat jossain vaiheessa, mutta tuon systeemin ansiosta rimaa voi helposti kiristää kuin myös kiertää 180 astetta, jolloin nuokkuminen voi taas alkaa alusta. Pitkän miettimisen tulos, hahhah :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä hyvän näkönen töröttävä tikku!! (;

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger