Taas tehty hyvin tavallista arkiruokaa, mutta ihan uudella tyylillä. Nyt pastan korvasi mungpavuista tehty fettucine. Epäilys oli suuri, mutta kun haarukka pääsi suuhun asti, oli yllätys positiivinen. Koostumus pastamainen, maku hyvä ja hieman juustoinen, pastafriikki-mies sanoi, että tehdään toistekin ja lapsi söi kaiken.
Näyttää ja kuulostaa herkulliselta :)! Reseptiä kehiin, joskos meidänkin lapsille maistuis - sen ainaisen perusmakaroonin sijaan.
VastaaPoistaTämä oli aika lailla koottu kaapista löytyvistä aineksista, erikoisuutena vaan tuo itse fettucine. Muistaakseni höyrytin parsan ja kuullotin pannulla sipulia ja savutofua, mausteeksi mustapippuria, suolaa, muskottipähkinää, sitruunaa ja tuoretta timjamia, ja lopuksi sekaan purkillinen kermaa. Kastike ja pasta sekaisin keskenään ja päälle vielä raastettua parmesania ja loraus oliiviöljyä. Jotain tuon suuntaista se taisi olla, mutta en mene takuuseen :)
PoistaNam. Varmaan terveellistä ja kallista :D
VastaaPoistaNo juurikin näin :) Muistaakseni paketti maksoi Ruohonjuuressa noin viisi euroa, ja yhdestä paketista syö suunnilleen neljä aikuista. Mutta oli se hyvää ja terveellistä!
Poista