Arkiruoka

1/02/2014Onko kenelläkään muulla vaikeuksia ruokien keksimisessä? "Mitä me tänään syötäis?", toistuu keskusteluissa joka päivä, ja aika usein kysymys aiheuttaa tuskaa. Kaikki tuntuu saman toistolta, vaikka olen sitä mieltä, että meillä syödään hyvää ja monipuolista ruokaa lähes aina. Useimmiten keittiön puolella häärii vielä mies enkä suinkaan minä, joten valittamisen aihetta ei juuri ole. Silti olisi ihanaa päivittää ruokarepertuaaria ja tuoda sinne uusia haastajia, vaikka yhden viikossa, tai edes kuukaudessa.

Tänään innostuin selaamaan nettiä tuon samaisen ikuisuuskysymyksen leijaillessa ilmassa. Onneksi kaikilla ei ole samanlaisia ongelmia, vaan jotkut keksivät tällaisia herkullisia porkkana -kookoskeittoja. Leipien resepti on sentään oma; leipää, voita, valkosipulia, sinihomejuustoa ja päälle vielä raastettua parmesaania (eli mitä kaapista sattuu löytymään) ja uuniin.

2 kommenttia:

 1. veit sanat suustani. mietin tänään (taas) kaupassa tuota ikuisuuskysymystä. en keksinyt vastausta, joten menin rutiinilla - salaattikamat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatti on aina hyvä!

   Mietin, että jos yrittäisi oikeasti tehdä yhden uuden ruoan viikossa, ehkä tässä olisi jotain lupauksen ainesta uudelle vuodelle, hmm :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger