D I Y

1/03/2014Makuuhuoneeseen on tehty kaikenlaista projektia, uusi sänky, henkaripaikka kauluspaidoille ja mekoille sekä uusi työpöytä, joka on itse asiassa vielä hieman kesken. Tässä tapauksessa tuo DIY:n D on oikeastaan enemmän design kuin do, ja tuon do-osuuden on hoitanut isä, jonka on pitänyt saada jotain tekemistä eläkepäiville. Mutta itse tehtyä tai ainakin perheessä, kiitos isä-kulta!

En ole ehtinyt vielä kuvata kaikkea, mutta tässä hieman esimakua siitä vielä keskeneräisestä projektista. Pieni, yksinkertainen ja helposti toteutettava olivat avainsanat ja tässä näkyy lopputulos. Pöydän päälle on tulossa vielä lokerikkoja ylijääneestä vanerista, ja pöydän alle asennetaan hylly, jonne päätyy ainakin kannettava, joka saa toimia yhdessä ison näytön kanssa pöytäkoneena. En malta odottaa, että pääsen käsittelemään kuvia kunnon kokoisina.

6 kommenttia:

 1. Päätyikö setti lopulta ikkunan viereen? Ihana valo tulee ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätyi! Ihme kyllä sieltä ikkunasta tulee jotain valoa, vaikka tuolla ulkona on niin pimeää. Olispa jo lunta, tai kesä..

   Poista
 2. Hiano! Meillä menee samalla tavalla. Minä vilauttelen ideoita ja isä toteuttaa..tai yhdessä.
  Mutta kiva joka tapauksessa saada mittatilausdesignia hyvään hintaan. Eli ilmaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mahtavaa, että löytyy muita samankaltaisia, parempaa diiliä ei kyllä voisi olla :) Go isät!!

   Poista
 3. Hei! Osaatko kertoa kuvassa näkyvästä tuolista tarkemmin? Se ei selvästikään ole Mullca, eikä liioin hollantilaista industrial-tyyliä (Ahrend de Cirkel, Marko, Kho Liang Ie...), mutta hieno se on ja juuri sellainen, mitä olen etsiskellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en taida osata. Olen ostanut sen varmaan melkein 10 vuotta sitten jostain kirpputorilta. Tuolissa ei ole mitään leimoja eikä tekstejä. Voiko joillain oikeilla ruuveilla tai muttereilla jäljittää merkin? :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger