Turnaround in our bedroom

1/09/2017

Muutama kuva ja sananen meidän Turnaround naulakostamme. Vaikka se on pyörinytkin täällä muutamissa kuvissa, en ole tainnut siitä liiemmin kertoa. Koko naulakon valmistus tapahtuu Suomessa, paikassa jossa ennen tuotettiin Artekin huonekalujen metalliosia. Hyvissä käsissä siis ollaan, ja olo on onnellinen, kun saamme tehtyä naulakkoa kotimaassa. 

Meillä naulakko on nyt ollut makuuhuoneen seinässä vuoden päivät. Yleensä siinä roikkuu noin 40-50 paitaa, mutta vähensin niitä ihan huolella kuvaa varten. Naulakko on siinä, mihin alunperin sen suunnittelimmekin ja mistä koko idea lähti. Säilytystilaa oli saatava lisää, mutta niin, että se ei veisi liikaa tilaa. Pimeän vaatekaapin selaaminen lähinnä uuvutti, joten oli keksittävä jotain muuta. Sinne se nyt taittuu seinää vasten eikä ole tiellä kävelyreitillä. Vaatteiden valinta on helppoa, (ainakin käytännössä, vielä kun osaisi päättää päivän outfitin jo illalla valmiiksi, niin ei tarvisi aamuisin vaiheilla) kun naulakon saa käännettyä niin, että kaikki on helposti nähtävillä.

ps. Tilaus onnistuu nyt helposti meiltä Our Editionin kaupasta ja postikulut Suomeen kuuluvat hintaan. Naulakkoa saa tilattua myös finnishdesignshopista, ja jos haluat päästä ihan konkreettisesti käsiksi naulakkoon, kannattaa suunnata Helsingin keskustaan TRE:n myymälään <3


/


Few snaps from our bedroom and Turnaround rack. It´s entirely designed and made in Finland. The place that manufactures it used to make Artek furnitures steel parts before, so the racks are in good hands. 
Usually there´s about 40 to 50 shirts together hanging from that rack, but I took the most part away when taking the photo, just to make it prettier. Because it turns 180 degrees, it´s really practical and takes no room even though it´s placed on the walking way. You just turn it against the wall and open it up as a book when choosing what to wear. 


ps. You can now order it from Our Edition or from finnishdesignshop, and if you are in Helsinki or going to stop by, you can see and feel the rack at TRE shop <3
5 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä tosi kiva. Kuin blogisi myös !

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Saako tuollaista keinutuolia ostettua jostain vai onko vintage? Onko hyvä istua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuoli on itse asiassa Ikeasta, en osaa sanoa löytyykö heiltä vielä sitä varastosta, mutta kannattaa tarkistaa! On hyvä istua, vaikka en kauheasti olekaan lähiaikoina ehtinyt siinä istuskella, pitääpä oikein ottaa asiaksi :)

   Poista
 3. Kiitos paljon tiedosta :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger