It´s the little things

1/12/2017
Runsas minimalismi, onko sellaista? Omaan silmään se löytyy esimerkiksi näistä kuvista. Elementtejä on vähän, mutta niistä jokaisessa on oma vahva tuntunsa, ruttuinen pellava, betonin struktuuripinta, turvallinen puu, paksu karhea paperi, mattainen metalli ja rouhea keramiikka. Pehmeys ja lämpö nousevat esiin, vaikka kuvassa olisi vain muutama asia. Tällöin voi selvästi nähdä sen, miten jokaisella elementillä on paikkansa ja miten suuri rooli materiaalien valinnalla on. Ja vaikka kuvan tavarat olisivat samat, näyttäisi lopputulos silti täysin erilaiselta valkoista taustaa vasten. Kuvitelkaa kirkkaan valkoinen seinä, ja pöydälle valkoinen liina, kuvasta katoaisi samaan aikaan pehmeys, syvyys ja ennenkaikkea tunnelma. En sano, etteikö se voisi myös näyttää hyvältä, tarkoitan sitä, miten suuri rooli väreillä ja pienillä yksityiskohdilla on kokonaisuuden kanssa.


Seuraavaksi katse alkaa jo vähitellen taittumaan kohti kevättä. Olkoon ulkona vaikka minkälainen myräkkä, ei se niin vakavaa ole, kuten tyttäreni sanoisi.


/

Wrinkly linen, concrete´s structure, cozy wood, thick rough paper, matte metal and the touch of ceramics. There´s not that many things but all of them has it´s own texture and feeling. Together with the dark background they create a plentiful feeling even just with few items. 

These pictures are taken at Roomage Vintage Shop. 
Styling by me
Photography Katri Kapanen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger