Week before Christmas

12/17/2016Miltä teidän joulunne tulee näyttämään? Onko koti koristeltu tietyillä väreillä tai koristeilla? Syöttekö illallisen ison pöydän ääressä vai nautitteko pienistä herkuista ja viinistä olohuoneen lattialla istuen? Tuleeko joulupukki vai jaatteko kenties lahjoja ollenkaan? Perinteitä on monia, ja mikä sen parempaa. Tänään juttelin juuri kaverini kanssa joka kertoi tapaavansa pienen ystäväpiirin kanssa aina ennen joulua, mutta ei ihan tavallisen pikkujoulun merkeissä. He nimittäin rakentavat piparkakkutalon, johon keksivät joka vuosi uuden teeman. Monilla taitaa myös joulu teemoittua joka vuosi hieman eri tavalla. Minä uskallan tämän vuoden kohdalla myöntää, että se mitä Instagramista näkyy ja mikä se todellisuus on, tulevat eroamaan toisistaan aika lailla. Tunnelmasta en silti tingi, kynttilöitä, lasten tekemiä joulukoristeita, joulukukat ja hyvää ruokaa, niitä tulee riittämään. Se mistä taas aion tinkiä on turha stressi. Piparkakkutalonkin ajattelin rakentaa, mutta jos se ei ehdi jouluksi valmiiksi, voi sen tehdä myös joulupäivänä.


Tämä viikonloppu sopisi mitä parhaiten joulusiivouksen tekoon, mutta sen sijaan aion nähdä ystäviä, viettää pikkujouluja, juoda viiniä, nukkua ja fillistellä joulua, ilman stressiä. (ja ehkä ihan vähän kaikesta huolimatta siivota). Ihanaa viikonloppua!

ps. Nämä kuvat on otettu Islannin reissultamme. Ne löytyvät myös IKEA Suomen instatililtä.


/

How is your Christmas going to look like? A dinner with the family or just wine glass or two with chocolate, good carrols and that loved one beside you. I´m pretty sure there is as many traditions as families. I just talked with my friend who told me that they are building a ginger bread house in every Christmas. Well, that´s nothing special, but they have a different theme every year. I really wish they are doing at least Sydney Opera House this year.

This weekend will be full of good food, candles, Christmas flowers and kids laugh. Before that I wish you all a lovely weekend!


ps. These pictures were taken for IKEA Finland on our trip to Iceland.

Pictures by Katri Kapanen
Styling by me0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger