Happy Holidays

12/22/2016Meillä on koti hiljentynyt. Tytöt lähtivät jo eilen mummolaan ja minä menin pieneen toimenpiteeseen, joka tarkoittaa sitä, että joulu ja koko loppuvuosi menee hyvin pitkälle lepäillessä, rentoutuessa ja suklaata syödessä. Kuulostaa oikeastaan aika hyvältä.

Lähes kaikki jouluvalmistelut tuli kerrankin tehtyä ajoissa, mies tosin pääsee vielä tänään töiden jälkeen heilumaan ryysiksen keskelle kaupungille. Aikoi kuulemma ottaa rennosti ja nauttia ihmisvilinästä, saa nähdä.

Nämä kuvat on otettu Roomagen uudessa myymälässä Telakkarannassa, mutta oma joulu hahmottuu hyvin samanlaisena. Pellavaa, havuja, mausteisia tuoksuja ja joulun pieniä yksityiskohtia, sekä tärkeimpänä tunnelma, joka syntyy yhdessäolosta ja siitä, että ainakaan hetkeen ei ole kiire yhtään mihinkään.

Ihanaa joulua teille rakkaat! Nauttikaa, rentoutukaa ja viettäkää mitä parhainta joulun aikaa! Ensi vuodelle en toivo sen vähempää kuin maailmanrauhaa.

Pictures Katri Kapanen
Styling by me

/


It´s strating to feel like Christmas. These pictures were taken at the vintage shop Roomage. They present really well the feeling we have at home too. Wrinkly linen, spicy Christmas scents, some greens and most importantly the atmosphere. Now it´s time to relax and eat some chocolate.

Have a lovely holidays you all!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger