Ilmari Tapiovaara´s Lukki 5 chair

6/14/2016Eksyin Artekin Aitan Pop up -myyntiin enkä päässyt pois tyhjin käsin. Olin juuri kuullut, että Tapiovaaran Lukki-tuolin nro 5 valmistus on lopetettu, joten nyt oli viimeiset hetket käsillä. Tuolin siro muoto tuo mieleeni Menun Afteroomin, vai pitäiskö sanoa toisinpäin, Lukki-tuoli kun on suunniteltu jo 1956. Nyt pitää vain toivoa, että yksi näitä riittää, muuten käy elämä hankalaksi. 

Kuka muuten uskoisi, että allekirjoittanut on ihan itse omin käsin muotoillut savesta tuon mustan kannun. En minä ainakaan. Tokikaan se ei ole ihan tasainen eikä juuri sellainen kuin piti, mutta se on kannu, jonka tekemiseen sain upottaa käteni saveen. Uusi rakkaus taisi juuri roihahtaa. 
/


My new Lukki chair which I found from Artek´s pop up market. Could´t resist it cause it´s been on my whis list for a while and just heard that this might be my last chance to get it as they are not manufacturing this exact Lukki 5 chair any more. It remains me of Menu´s Anteroom chair even though this was designed in 1956 by Ilmari Tapiovaara. 

By the way, can´t believe that I just finished my very first pitcher at ceramics class, yay!


The magazine  /  REVS
Paperweight  /  Stilleben Shop


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger