Marimekko / Puetaan koti osa II

5/06/2016Meillä on syöty Sami Ruotsalaisen suunnittelemista Oiva-lautasista jo pitkän aikaa, tosin vain niistä pienemmistä. Tällaisena suursyömärinä ja ruoan rakastajana on aika ihme, miten pitkän aikaa meillä on ollut lovi noiden suurempien lautasten kohdalla. Innostuin tuossa jokunen vuosi sitten hieman "konmarittamaan" ihan omasta aloitteesta...

Vaikka Quilt näyttää ehkä parhaimmalta juuri tuossa pöydällä, on se silti ajautunut takaisin sohvalle, pienintä kun paleli aamulla.

Suurin ihastukseni näistä taitaa kuitenkin olla tuo Urna-vaasi. Tykkään siistä kun se on täynnä kukkia, mutta silti olen sitä mieltä, että lähes kauneimmalta se taitaakin näyttää ihan tyhjänä.

ps. part I löytyy täältä.


Oiva lautaset  /  Marimekko
Urna vaasi /  Marimekko
Quilt kangas  /  Marimekko
Harmaa vaasi  /  Stilleben
Kukkakimppu  /  InBloom

 - postaus tehty yhteistyössä Marimekon kanssa -


/


Here comes another part with my favourite Oiva plates designed by the talented Sami Ruotsalainen. Even though I´m a big fan of matte grey ceramic plates, sometimes the food just looks really good on the white background. I really like those little edges and that simple look. And the multifunctional Quilt fabric does it´s best job here, or what do you think?

My biggest crush of all is still the Urna vase, it´s just so simple yet so classic and modern at the same time. pure love.

ps. You can find the part I from here.


Oiva plates / Marimekko
Urna vase  /  Marimekko
Quilt fabric for many uses  /  Marimekko
Grey vase  /  Stilleben
Flower bouquet  /   InBloom

- made together with Marimekko -

8 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger