Turn Around rack / Simple and functional system for small spaces

4/27/2016Sanovat, että parhaat ideat syntyvät tarpeesta. Juuri näin kävi meille, ja Turn Around sai alkunsa, kun annoimme ärsytyksen jatkuvasta tilanpuutteesta kasvaa tarpeeksi suureksi. Suunnittelimme naulakon yhdessä partner in crimen aka mieheni Joelin kanssa, joka hallitsee varsinkin rakenteet ja teknisen piirtämisen perusteet huomattavasti paremmin kuin minä. 

Naulakko kääntyy 180 astetta, joten sen voi asentaa ahtaisiinkin paikkoihin esimerkiksi oven taakse tai ahtaaseen eteisen käytävään. Jos kaipaa enemmän tilaa, voi naulakoita asettaa useamman vierekkäin, jolloin ne on helppo työntää kaikki samaan aikaan seinän suuntaisesti tai plärätä kuin kirjan sivuja, kun on aika valita päivän asu. Kuvissa näkyvä naulakko on vielä proto, mutta toiveena on löytää naulakolle valmistaja ja saada se tuotantoon mahdollisimman pian. 

Naulakko on tällä hetkellä kovassa käytössä kotonamme, joku teistä ehkä huomasikin kuvan siitä jo instassa. Täytyykin kuvata se ihan arkikäytössä seuraavaksi. 


/

Simple and functional system that works also in small spaces. That was the main idea when we started sketching our design for Turn Around rack. I´ve been looking for a rack than can fit in a small space but still keep the clothes fresh, but culdn´t just find the best one so we decided to design it together with my partner in crime better known as my husband Joel. 

By turning 180 degrees you can place it for example behind the bedroom door, tiny hallway wall or multiplay the space with having more of racks pushed against the wall and when needed open open them as a book and pick the clothes you want. 

This is still just a prototype but we are hoping for to get the manufacturer soon. Pictures  /  Katri Kapanen
Tiles  /  Pukkila
Isabel Marant shoes and pullover + Acne shirt  /  Beam 8 kommenttia:

 1. Mahtava!
  Joskus olen vanhassa ravintolassa nähnyt tällä periaatteellä toimivan narikan.
  Olen siitä lähtien halunnut tuommoisen.
  Toivottavasti saatte tuotantoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerron, jos pääset jossain vaiheessa hankkimaan haluamasi unelman :)

   Poista
 2. I'd buy it! Good luck getting it produced! :)

  xx, C | www.hometohem.com

  VastaaPoista
 3. Loistava idea tuo 180 astetta!!
  Toivottavasti saatte tuotantoon.

  Terveisin,
  Riika W. | Coterie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, onpa kiva kuulla tällaisia kommentteja! Täällä ollaan edelleen sormet ristissä :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger