Hello holidays

12/18/2015


Ulkona sataa vettä ja on niin pimeää, että sisällä on pakko pitää valoja, vaikka eletään keskipäivää. Mutta eipä paljon haittaa, nimittäin täällä on vedetty viimeiset kuvaukset purkkiin ja enää hieman toimistohommia kotoa käsin ja sitten joulun viettoon. Se tarkoittaa sitä, että heti tämän postauksen tehtyäni aloitan infernaalisen siivouksen, jonka jälkeen koti koristellaan joulua varten. Meillä se tarkoittaa tänä vuonna lähinnä kukkia ja kynttilöitä.

Tässä hieman "kukkajämiä" eilisen kuvauksista. Otetaan näistä kuvista hieman esimakua siihen, miltä se tulee näyttämään. Juuri nyt on täysin mahdotonta ottaa yhtään laajempaa kuvaa, viimeiset viikot ovat olleet niin haipakkaa, että jos kamera olisi yhtään alempana, paljastuisi se, että meillä ei tällä hetkellä juuri lattiapintaa näy. Mutta pian näkyy, nyt hihat heilumaan. Ihanaa viikonloppua!

ps. Pakko hehkuttaa taas testissä olevaa Olympuksen Mark II -kameraa, näitä kuvia katsellessa näyttää, kuin ulkona paistaisi aurinko!


/


It´s dark and raining outside, but my I did my last shooting yesterday, yay! It´s time to get in to the Christmas mood. First things first and this time it means proper cleaning. Good music and a class of white wine and I´ll be working like a hurricane. Have a lovely weekend!

ps. Can´t be more happier about Olympus Mark II camera I´m trying out now. With these pictures it´s hard to believe that it´s so dark outside that we have to keep the lights on all day long.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger