Christmas prepping vol I

12/22/2015Täällä on tehty vähän erilaisia jouluvalmisteluja kuin oli tarkoitus. Pienempi sairastui oksennustautiin, jota mennään jo neljättä päivää, ja nyt on vuorossa isosisko. Nyt jännätään, että loppuuko tähän, vai ovatko seuraavana vuorossa aikuiset. Ainakin sen on muistanut, että ei se nyt niin vakavaa ole vaikka jääkaapin takaa olisi imuroimatta tai ruokapöydän alapuoli pyyhkimättä, tulee se joulu muutenkin, ja ehkä äiti osaa ottaa jopa rennommin.

Pienimuotoisia jouluvalmisteluja olen silti ehtiny tekemään. Ja kuten viime postauksessa kirjoittelinkin, syntyy juhlatunnelma tänä vuonna kynttilöillä ja kasveilla. Mummolassa (jos sinne jossain vaiheessa päästään) on sitten joulukuusi kynttilöineen.

Palataan toivottavasti huomenna seuraavan postauksen kanssa, jos tauti ei ole vienyt mukanaan :)

ps. Jos joululahjavinkkejä vielä kaipaa, niin kannattaa katsastaa Cozy publishing kirjavalikoima, ja kivijalkakirjakaupoista paras taas on ehdottomasti Helsingin Punavuoreen hiljattain avattu Nide. Vihdoin jotain tällaista myös Suomessa, ah!


/


Little Christmas prepping going on here even though both kids are sick and we are nervously waiting who is going to be next one to puke. Until then  I´m going to keep my X-mas spirit up.

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja tunnelmia! Ihana tuo ruskea keramiikkakulho. Mistä olet hankkinut sen?

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kulho on ikävä kyllä kirpparilta, yksi lempparilöytöjäni. Voi hyvin olla, että joku anonyymi on tehnyt sen joskus keramiikkakurssill tms, mitään leimaa siitä ei ainakaan löydy.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger