My styling for Ikea Christmas event / part I

11/19/2015

Sain tilaisuuden luoda tyylin IKEAN jouluiltaan, joka järjestettiin tiistaina bloggareille ja toimittajille. Iltaa edelsi useiden viikkojen työ, joka kilpistyi maanantain ja tiistain loppurutistukseen, kun suunnitelma vihdoin toteutettiin. Tapasin ihania ihmisiä, nauroin, välillä ehkä itkettikin, söin ihan liikaa aivan törkeän hyvää kakkua, (kiitos Mat-catering) ja nukuin hyvät yöunet onnistuneen illan jälkeen. Nyt on ihan pakko heittää kiitokset Ikean ja Drumin tyypeille, sekä Hui Hain -Piialle, jonka sain avukseni toteuttamaan iltaa.

Ilta vietettiin rennon jouluisissa tunnelmissa ja samalla saimme kuulla hieman tulevasta. Sanonpa vaan sen verran, että keväällä meidän veranta tulee kokemaan hieman muodonmuutosta, mutta sitäkin parempaa on tulossa. Mekään emme kuulleet vielä kuin ihan pienen paljastuksen, mutta siihen liittyy meidän Suomen ikioma ihana Iina Vuorivirta ja eräs kuuluisa hollantilainen muotoilija! Arvaako kukaan?

ps. Pääsin testaamaan samalla uutta Olympuksen kameraa, tästä myöhemmin lisää.


/


Got an opportunity to create styling to IKEA Christmas event that took place on Tuesday evening. Quite a big project but so worth it. Met some new amazing people, laughed, ate wayyy too much chocolate cake (thank you Mat Catering) and heard such nice compliments during the evening. Thank you everyone who make this possible, especially IKEA, Drum and my assistant Piia from Hui Hai blog.


14 kommenttia:

 1. Huikea toteutus! Vau! Olen mykistynyt!

  VastaaPoista
 2. Kuvatkin näyttää upeilta!! Hyvä Anna, ihan mielettömän duunin teit. Paikka oli upea ja täydellisesti onnitunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piia, kyllä nyt on tainnut rakkaus syttyä tuohon uuteen kameraan :) Kiitos sulle ihan älyttömästi, ei olsi onnistunut ilman sua <3

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Ah. Harmi, kun en päässyt välimatkan takia mukaan. Ehkäpä joskus Ikean joulua vietetään myös Tampereella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja siinäpä hyvä ehdotus Ikealaisille! Kenties sellainen kiertävä jouluilta, hmm :)

   Poista
 4. Upeaa jälkeä! Kyllä sulla on hyvä maku :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hienoksi olit saanut tilan loihdittua, kattaus oli enemmän kuin puoli ruokaa :) Kiitos ideoista ja inspiraatiosta.

  VastaaPoista
 6. Wau, näyttääpä upealta! Onko tuo toiseksi viimeisen kuvan sivupöytä myös Ikean?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä, sekin on Ikean mallistoa. Lisabo oli muistaakseni nimi :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger