Bobles

11/30/2015


Tässäpä tuotteet, joita en ajatellut kotiini koskaan tulevan. Ihmettelin, kun Riikka vaahtosi niiden toimivuudesta ja ajattelin, että en nyt ole ihan varma ulkonäöstäkään. Kun lapset sitten pääsivät jossain tapahtumassa leikkimään bobleseilla, ei heitä meinannut saada raahattua pois paikalta. Aika pian sen jälkeen kuulin, että näitä möhköjä saa myös harmaina, ja pakkohan niitä oli sitten päästä testaamaan kotioloissa.

Värillisiin en vieläkään lämpeä, mutta harmaansävyiset (yllätys yllätys) sopivat meidän sisustukseen paremmin kuin hyvin. Boblesit ovat meillä tuolin korvikkeina, ne vievät vähemmän tilaa ja pienessä lastenhuoneessa jokainen ylimääräinen neliö on tarpeen. Näihin ei myöskään iske samalla tavalla varpaitaan kuin koviin tuoleihin, mikä tekee miehen hyvin onnelliseksi. Parasta on kuitenkin huomata mihin kaikkiin mahdollisiin leikkeihin pylpyrät taipuvat. Niillä voi jumpata, seistä, pinota ja kiivetä korkealle, koristella liinalla sekä kukilla ja tehdä kotileikkiin pöydän, tasapainoilla ja ottaa mukaan vaikka suihkuun. Korkeimman möhkön alapuoli on kupera, sen suoma heijaava liike auttaa lasta keskittymään - meidän isomman lempituoli piirustushommissa. En ole vielä itse testannut tuotetta tositoimissa, mutta olen kuullut aikuisten käyttävän näitä työtuoleina. Näin sitä vaan saatiin tämä pää pyörretyä ympäri. Seuraavaksi tekisi mieli testata heidän donitsiaan, se löytäisi heti paikkansa lasten ruokapöydän tuoleilta. 


*Yhteistyössä bObles ja LastenPr


/


First Bobles was something I thought that will never find it´s way to our home. But you should never say never, when I saw our kids playing with them at some event and right after heard that they also come in grey scale I thought that why not give it a try. 

I still don´t like the coloured ones, but can´t help thinking that the grey ones fit in to our kids room. The best thing of course is that the they love them. They sit, stand, make piles and climb high to reach something, take them to shower and build a gym with them. 


*Co-operation with  bObles and LastenPr

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger