New bedroom wall

6/18/2015

Täällä kirmataan kohta kesälaitumille ja juhannuksen viettoon, mutta sitä ennen kurkistus meidän makuuhuoneeseen. Pohdin aiemmin täällä tuota väriä ja itse asiassa vihreän valinta oli itsellenikin pieni yllätys. Kannatti koittaa villiä korttia, seinän maalaus muutti koko huoneen ilmettä ja sävy sopii meidän viidakkoon kuin nenä päähän. Näinkin ison huoneen valmistelee ja maalaa puolessa päivässä, joten maalin valinnan kanssa ei mielestäni kannata arastella. Seinän voi aina maalata uudelleen ja on ihmeellistä, miten paljon muutos vaikuttaa koko sisustuksen ilmeeseen.

Ihanaa juhannusta, rakkaat!


/


Quick peek to our new bedroom wall before it´s time to start holiday! It´s green, which was kind a surprise for me too, but I´m happy we chose this color. Fits perfectly to our bedroom jungle.

Have a lovely midsummer!

10 kommenttia:

 1. Oi miten hieno värisävy :) Onnittelut hyvästä valinnasta. Ja hauska idea laittaa luonnonkukat tuohon Ikean kannuun.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis sävy! Täydellinen yhdistelmä puun sävyjen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Onpa nätti ja rauhallinen!
  Hyvää Juhannusta sinnekin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rauhallisuus tekee hyvää lapsiperheen villiin arkeen :)

   Poista
 4. Onpa täydellinen vihreän sävy! Saanko udella, mistä kartasta hänet löytää? Meillä on loppukesästä edessä maalaushommat, mutta se oikea vihreä piileskelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki! Sävy löytyy Tikkurilan maalikartasta, täyshimmeä harmony nro V444. Kannattaa vielä tsekata liuskasta että sävy varmasti miellyttää ja toimii juuri siinä maalattavassa seinässä, valon luonne ja määrä muokkaavat kuitenkin niin paljon sävyä. Hyviä maalaustalkoita :)

   Poista
 5. Tosi kaunis maalisävy, ihailen! Mistä tuo taulunne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väri tekee kyllä välillä hyvää kaiken valkoisen keskelle. Taulu on taiteilija Hanna Perälän tekemä. Täältä löytyy hänen yhteystietonsa http://hannaperala.tumblr.com

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger