Fifty shades of blue

6/25/2015Voi meri, ai että tykkään sinusta! Mökkimme on ainakin Helsingistä katsottuna aika pohjoisessa, siellä se sijaitsee erään niemen kärjessä. Jylhiltä rantakallioilta avautuu näkymä avomerelle ja vaikka näissä kuvissa meri on tyyni, pauhaa se yleensä niin paljon, että kallioilla pääsee merivesihuihkuun. Vesi on yleensä kylmää, mutta silti käyn joka päivä kastautumassa vähintään kerran. Pienenä menin mereen jo pääsiäisenä, heti kun jäät olivat edes hieman irronneet rannasta. Parasta on kuitenkin se, että merta jaksaa tuijottaa vaikka kuinka kauan. Se on yhtä aika sekä rauhoittava, että jännittävä, eikä siihen kyllästy koskaan. Löytyykö teistä meri-tai järvi-ihmisiä? Eikö tässä ole vähän sama juttu kuin siinä, että pitää valita onko kissa- vai koiraihminen?


/


Just popped here to say hi and to share few pictures of the sea view from our summer cottage. Something I never get tired to watch.


2 kommenttia:

  1. Molempi parempi :) Vaikka olen Järvi-Suomessa kasvanut, rakastan kyllä mertakin. Vesistö kuin vesistö, kunhan on joku, mitä ihailla. Me asumme ihan järven tuntumassa ja ihailen päivittäin rauhoittavaa järvimaisemaa. En tiedä osaisinko enää elää ilman järvi(meri)näkymää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järvi on kaunis, ei siitä pääse mihinkään. Sellainen tyyni ja tumma, johon on ihana pulahtaa saunasta, ah! Tuollainen näköala kyllä kelpaisi :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger