Tule hyvä päivä

6/03/2014Mitä teillä syödään aamiaiseksi? Minusta tuntuu, että sitä puputtaa yhtä ja samaa menemään päivästä toiseen, välillä voisi vaihtelu tehdä terää. Tosin avokadoon en kyllästy varmaan ikinä. Toinen kestosuosikki on maustamaton jogurtti, mysli, mustikka, ehkä muutama mulperi tai cashewpähkinä sekaan. Ja sitten on tietenkin leipä, ah, jos joka aamu saisi sellaista kovakuorista ja sisältä pehmeää ihan tuoretta leipää. Pitäisi varmaan alkaa itse leipomaan. Olin muuten jo julkaisemassa tätä juttua, kun tajusin itse kahvin puuttuvan tekstistä. No, ehkä se nyt on niin itsestäänselvyys, että sitä ei tarvitse edes mainita. Ei ole aamua ilman kahvia.

ps. Tuota ihanaa Pirkka-pöytää ei nyt sitten tulevaisuudessa enää näykään kuvissa. Meillä seistä nököttää sen tilalla uusi pöytä, josta pian hieman enemmän.

2 kommenttia:

  1. Aamiainen taitaa olla monelle muullekin sellainen jumitusruoka, ja ihan loogista, aamulla kun ei yleensä ole aikaa ja energiaa innovoida uusia juttuja. Itse syön joka aamu marjaisan raakapuuron, koska sen nopeampaa aamupalaa ei voi ollakaan. Maussa sen voittaisi korkeintaan tuo rapeakuorinen leipä, mutta vatsa on tyytyväisempi ilman sitä. Suosittelen kokeilemaan no-knead breadia, sellaisen voi helposti pyöräyttää vaikka joka aamuksi vähällä vaivalla! -Armi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun aamiainen kuulostaa täydelliseltä, ah! Oon halunnut tehdä tuorepuuroa jo pitkään, mutta jotenkin se on aina jäänyt. Nyt on aika ottaa niskasta kiinni. Tuoreista suomalaisista mansikoista tulis varmaan aika hyvä, nam. Tuo leipä on googletettava kans ihan heti! Lupaan laittaa kuvia, kun saan tehtyä jonkun muutoksen tähän aamiaiseen :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger