Muutos Muutoon aka uusi keittiön pöytä

6/08/2014


 


Siinä se töröttää, meidän uusi keittiönpöytä. Vanha alkoi käydä liian ahtaaksi, ja kun vanhempani tarvitsivat mökille pienen pöydän, tuli oiva hetki vaihtaa uuteen. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti, ja jo viikko tämän päätöksen jälkeen söimme iltapalaa uuden pöydän ääressä.

Tykästyimme tuohon pelkistettyyn muotoon ja materiaaleihin. Valkoiseksi maalattu vanerilevy, jonka reuna on jätetty puulle istuu kuin nenä päähän. Hulluinta on, että isomman pöydän lisäksi myös koti näyttää nyt isommalta. Tasaisen valkoinen valoa heijastava pinta tekee ihmeitä. On ihanaa, kun syöjien lisäksi pöytään mahtuvat myös ruoka ja kaikki lautaset, ja ai että, miten hyvältä tuntuu vain sipaista sotkut pois sen ainaisen hinkuttamisen sijaan.

Muuton 70/70 -pöytä / Finnish Design Shop

/

New kitchen table by Muuto. Love for the first sight.





26 kommenttia:

 1. tosi hyvältä näyttää. koko kokonaisuus. string-hyllyt ovat nyt kauniin kevyesti, ihan nerokkaasti!
  ja tuo näkymä ruokailuhuoneesta keittiöön..ah!
  ja kaiken kokoaa tilaan kauniisti sopiva senkki. ja ja..
  kyllä kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mannaa korville! Nuo String-hyllyt muuttuivat ihan eri näköisiksi, kun vaihtoi sinne pelkkiä lasisia astiota. Kyllä nyt kelpaa :)

   Poista
 2. Oih, mikä pöytäihanuus! Ja teidän kotinne muutenkin <3

  VastaaPoista
 3. Nuo pöydän jalat on niin herkut! Ah, ja tosiaan ihana kevyt lasiasetelma keikkuu noilla stringeillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta, niihin minäkin ihastuin. Niin simppelit ja kevyt, mutta silti asennetta, parasta :)

   Poista
 4. HIENO! näyttää tosi valoisalta! (ja tota pöytää ei voi kynnellä raapia naarmuille:)!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt me mahdutaan kaikki syömään samaan aikaan, eli tulkaa kylään!

   Poista
 5. Upea pöytä upeassa keittiössä ♥

  VastaaPoista
 6. nuo on mahtavat nuo artekin tuolit!
  mihin muuten teidän kaikki astiat tai ruokatavarat mahtuu tuossa ihanassa minikeittiössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki astiat ja kuivaruoat noissa kaapeissa, tuossa ruskeassa senkissä sekä String-hyllyssä. Tilaa olisi vielä muutamalle astialle ja mikrokin on mahdutettu tuonne senkin sisälle. Yllättävin hyvin kyllä mahtuu, mutta on niiden järjestykselle myös annettu hetki miettimisaikaa :)

   Poista
  2. wow, tuo senkki mikroidea on hauska. se onkin aika karsea kapistus esille laitettavaksi. onko senkissä sitten takareuna irti mikron kohdalta vai vaan johdoille reikä? itse haaveilen uuni/mikro yhdistelmästä niin vapautuisi lisää kaappitilaa. kai vähemmällä pärjää, pitäisi vaan itse osata karsia ylimääräinen pois. onko tuo teidän lattia muuten tammiparkettia? ilmeisesti siinä on jokin vaha päällä, kun on jotenkin niin hailakan vaalea..

   Poista
  3. Senkkiin on porattu reikä johdolle. Uuni / mikro -yhdistelmä olisi kyllä myös hyvä ratkaisu ja olisimmekin varmasti päätynyt siihen, ellei uuni olisi ollut uusi ja ihan kivan näköinenkin.

   Lattia on tammiparkettia, mutta lakattu jollain mattalakalla, jossa vielä aavistus valkoista/harmaata seassa, siitä tuo sävy. Ihan kiva on, mutta täällä haaveillaan valkoisesta lattiasta :)

   Poista
 7. Ihanan näköistä! Haluaisin niin uusia omaan keittiöön myös puiset tuolit, mutta siihen voi mennä vielä hetki kun en raski Pantoneistakaan luopua niin pitää saada varmaan ensin lisää tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kuulostaako tuo muutolta? :) Ne Pantonet kyllä istuu teille kuin nenä päähän, mutta ymmärrän erittäin hyvin tuon muutoksen kaipuun!!

   Poista
 8. Onpas ihana blogituttavuus! Jostain syystä en ole aiemmin tänne löytänyt :O oi miksi?? Täytyypäs oikein ajan kanssa mutustella sun blogia vielä! Muotoseikka-blogin Viljalta sain vinkin tänne. Teillä on aivan mahtavasti nuo putket esillä! Himottaisi itsekkin kaivaa putket koteloistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistäsi ja kiitos myös Viljalle! Jos vaan yhtään tarmoa riittää, niin putket esiin vaan :) Tuli niin hyvä fiilis, kun sai heivattua ne kotelot roskikseen. Koko keittiö avartui saman tien. Yksi parhaista sisustuspäätöksistä, mitä on tullut tehtyä!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger