Nimiäiset

5/20/2014
Voi sitä miettimistä. On niin monta hyvää nimeä, mutta sitten ei oikeastaan yhtään. Kamalan iso päätös, joka määrittää toisen koko identiteettiä. Onhan se ihan eri asia, onko Irmeli, Ansa, Janica, Hertta tai Charlotta. Kaikki ihan hyviä nimiä, mutta mikä on juuri se oikea omalle lapselle. Onneksi meidän ei tarvinnut miettiä sitä viime sunnuntaille, vaan saimme keskittyä pelkästään ihailuun, syömiseen ja itkemiseen. Herkistyn todella helposti, ja kun rakas ystäväni alkoi kertomaan mistä nimi tulee, minulla jo kyyneleet virtasivat ja niin hänelläkin. Muistan esikoiseni nimiäisistä päällimäisenä sen, että kun yritin kertoa nimestä, oli tuloksena huutoitku, joka vain paheni, kun näin oman isäni silmäkulmien kostuvan. Menin sitten toiseen huoneeseen ja kertoilin sieltä hetken juttujani. Onneksi kaikki olivat niin kilttejä, että kertoivat sen vain olleen liikuttavaa.

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunista on nimiäiskodissa! Hienot kuvat! Mistähän mahtaa tuo taivaallisen upea lintutyyny olla tuohon sohvalle tupsahtanut? ;)

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lintutyyny on tupsahtanut sohvalle kuulemma ihan H&M homesta, mutta viime syksynä... Saa nähdä löytyykö sieltä vielä, joskushan pitävät niitä kodin tuotteita kauemminkin. Aivan ihana kyllä!

   Poista
 2. Todella hellyyttävän kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Olipa kauniita kuvia! Sattuisitko tietämään, mitä merkkiä nuo ihanat pienet kengät ovat? Esikoispoikaa täällä odottelemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onneksi olkoon teille, ihanaa!

   Kengät ovat Dr Martensin ja kuulemma ostettu Englannista. Suomessa en ole nähnyt missään, mutta ehkä nettikaupasta löytyisi?

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger