Kultainen omena

5/06/2014


 

En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta näin kirpputorilla kultaisen omenan ja minun oli pakko ostaa se. Siis lasinen omena, joka on kullan värinen ja vieläpä sellainen öljyinen, tiedättekö?  Se oli varmaan sitten rakkautta ensi silmäyksellä tai jotain, jouduin oikein ihmettelemään itseäni. On tätä vielä kotonakin hämmästellyt, mutta jollain hullula tavalla tuo omppu taitaa sopia tänne. Miestä se hymyilytti, mutta kuulemma ymmärsi kyllä, mitä ompussa näin. Esikoisesta se oli tosi kaunis ja vauva olisi halunnut syödä sen. Ei kai mikään huti siis.


6 kommenttia:

 1. Ja niin h i e n o t kuvat taas :D

  VastaaPoista
 2. kultainen.... =)
  Hei kyselen mistä noita kinfolk lehtiä voi tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on kultaa, mikä kiiltää :)

   Helsingistä saa ainakin Mokosta, mistä olen omani ostanut, ja kohta kuulemma Akateemisesta kirjakaupastakin. Tilaushommista en uskalla sanoa mitään, ehkä heidän omilta sivuilta löytyy tietoa? Ja akateemisen kautta sai ainakin joskus tilattua lehtiä, ehkä sieltä?

   Poista
 3. Onhan se hieno! Joskus sitä tarttuu mitä ihmeellisimpiä esineitä mukaan kirpparilta. Ja parhaita ovat juuri tuollaiset hiukan arvaamattomat löydöt. Tuo teidän sohva on niin upea. Olen yrittänyt miestä käännyttää uutta (käytettyä) nahkasohvaa katselemaan, mutta ei ole vielä innostunut. Onko tuo teidän sohvanne ostettu käytettynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kirpparikerralta mukaan tarttui myös yksi toinen esine, jonka ostamista hieman ihmettelin. Täytyy esitellä sekin pian. Ehdottomasti kirpputorien suola :)

   Ostimme sohvan aikoinaan käytettynä vanhalta pomoltani. Tykkään juuri tuosta pehmeän kuluneesta nahasta, sen tunnusta ja ulkonäöstä. Onnea käännytystyöhön!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger