Flowers in my bedroom

7/12/2017
Rakastan kuoseja, mutta samaan aikaan olen todella arka ja huono käyttämään niitä. Jostain syystä tuntuu, että ne hyppäävät silmille ja varastavat koko shown kaikelta muulta. Ihailen tyttäriäni, joista varsinkin nuorempi saattaa tyytyväisenä käydä valitsemassa omat vaatteensa, ja sitten astella portaita alas neljää eri kuosia päällään todeten: "Kato mua äiti, oon tosi magee!". Suurin fanitus minulla on kukkakuoseihin ja ikiklassikoihin, kuten ruutuun ja raitaan, joita näkee vanhoissa leffoissa.

No nyt uskalsin sitten koittaa kukkakuosia makuuhuoneeseen. Todella ihailtavaa rohkeutta, hah. Ja sinne se jää, vaikka tätä Heini Riitahuhdan Lapuan Kankureille suunnittelemaa Ruut-peittoa voisi käyttää pöytäliinanakin. Meidän perheen ruokatottumuksia miettien ei ehkä ainakaan saman päivän aikana, mutta muuten olen sitä mieltä, että mitä monikäyttöisempi sen parempi.

Jos joku miettii mikä mieletön tötterö hyllyn päällä lepäilee, niin voin kertoa sen olevan tuliainen itselleni Pariisista. Kävimme toistaan kauniimmissa liikkeissä, mitkä olivat täynnä juuri sellaista simppelin rouheaa keramiikka, mitä rakastan. No, kun näin tämän tötterön, olin mennyttä. En tiedä mitä muuta aion sillä tehdä kuin katsella sitä ihaillen ja muistella matkaamme, mutta se kai on kyseisen esineen (taiteen) tarkoituskin.

Samalla tötterörakkaudella ja kukkauosirohkeudella eteenpäin. Nauttikaa kesästä! xx


/


As you might now I´m really bad and shy when using prints, what you might have not known is that nevertheless I do love prints. I´m jealous to my daughters who can come downstairs in the morning having four different prints in their clothes telling me how fabulous they look. I can´t do that even though I would love to. That´s why I was super proud being brave enough to try Lapuan Kankurit flower printed Ruut woven blanket in my bedroom. Really brave, hah. Even though one can use this blanket also as a table cloth it will stay in the bedroom, I think it changed the whole atmosphere more cozy. Let´s see what will happen after I´ve now taken my first step to this printed universe.

xx4 kommenttia:

 1. Ihana makuuhuone! Saako kysyä mikä maalisävy seinässä on? Etsin olohuoneeseeni vihertävää sävyä, ja tuo näyttää ainakin kuvien perusteella lupaavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on Tikkurilan täyshimmeä Harmony sävyltään V444. Oikea väri saattaa tosin hieman poiketa tästä kuvasta, kun muokkaantuu valon ja käsittelyn ja näytön mukaan :)

   Poista
 2. Hei! Ihana tämä blogisi! saanko kysyä että mikä ihana yöpöytä teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voi kiitos! Pöytä tai hylly on Menun Stick system, ja niitä on saatavana eri kokoisina ja ainakin mustana ja valkoisen. Löytyy Finnish Design Shopista :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger